Kaikki uutiset - 16 helmikuu 2017

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Trump puhui ydintuhosta ja kerskui vaalivoitollaan sekavassa tiedotustilaisuudessa

16 helmikuu 2017 23:28:53 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Presidentti Donald Trump puolusteli suhtautumistaan Venäjään ja nuhteli mediaa tiedotustilaisuudessaan. Trump puolusteli tiedotustilaisuudessaan hyvien Venäjä-suhteiden luomista ja kritisoi mediaa. Trump kielsi tienneensä kampanjahenkilökuntansa Venäjä-kontakteista. Trump kuvaili jälleen vaalivoittonsa suuruutta. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump piti torstaina lehdistölle tiedotustilaisuuden, jossa hän varoitteli maailman kohtaavan "mittavan ydintuhon" jos hän ei pääse rakentamaan hyviä suhteita Venäjään.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 23:28:53


Ads

Pelicansin NHL-vahvistus Rämö debytoi - heti voitto sarjakärki Tapparasta

16 helmikuu 2017 21:56:43 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Pelicansin maalissa nähtiin 12 vuoden tauon jälkeen taas tuttu kasvo. Pohjois-Amerikan kiertueelta takaisin kotimaisemiinsa palannut Karri Rämö näytti heti debyyttikamppailussaan sen, minkä tason torjujasta oikein on kysymys. Rämö pysäytti 36 kiekkoa plus kaksi tamperelaisten rankkaria. Komeat torjunnat siivittivät Pelicansin maukkaaseen 3-2-voittoon hallitsevasta Suomen mestari Tapparasta.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:56:43


"Tyhjennetty" KooKoo syttyi - "Haataja oli liekeissä"

16 helmikuu 2017 21:42:25 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

KooKoo vaikuttaa todella sisuuntuneen seurajohdon ratkaisusta kaupata kärkipelaajiaan. Takarivin pelaajat ovat ottaneet askeleita oikeaan suuntaan, ja joukkueeseen jääneet konkarit ovat ottaneet myrskynsilmässä taistelevan joukkueen reppuselkään. KooKoo pelaa tällä hetkellä kauden parasta peliään. Tämä ilmiö antaa hyvän silauksen kritiikkiä saaneen suljetun Liigan imagolle.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:42:25


Näkökulma: Marssiiko Venäjä Suomen halki kolmessa päivässä?

16 helmikuu 2017 21:40:23 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Hallitus etsii luovaa puolustusratkaisua tilanteessa, jossa Putin ahdistelee, Trump käyttäytyy omituisesti ja Suomen päättäjät sekoilevat, kirjoittaa Iltalehden Olli Ainola. Hallituksen mukaan Suomi ei rakenna puolustustaan Ruotsin avun varaan. Puolustusselonteko silti sanoo, että Suomi ja Ruotsi kehittävät yhteistä operatiivista puolustussuunnittelua. Operatiivinen puolustussuunnittelu on sotilaskieltä. Se tarkoittaa, että Suomen ja Ruotsin pitäisi tehdä valtiosopimus, jossa ne vahvistaisivat puolustavansa toinen toistaan sodan aikana.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:40:23


HPK:n voittoputki katkesi selkäsaunaan - luotsi haukkui joukkueensa: "Luokatonta"

16 helmikuu 2017 21:36:19 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Antti Pennasen mielestä HPK tuli Ilves-peliin puolivillaisella valmistautumisella. Hämeenlinnalaisten torstaiehtoo lähti heti väärille raiteille. Ilves-sentteri Markku Flinck teki avausmaalin alivoimalla, kun vieraiden alueelletuonti meni pieleen. Flinck oli lähellä iskeä toisenkin alivoimaosuman heti perään. - Huono lähtö peliin. Ylivoimamme näytti sen, mikä kypsyysaste oli tähän peliin. Hyviä pelejä on ollut alla, mutta joukkue ei pystynyt käsittelemään sellaista tilannetta. Luokaton alku, HPK-luotsi Pennanen murisi.acute;

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:36:19


Bussi rysäytti puuta päin Turussa, matkustajille ruhjeita kasvoihin

16 helmikuu 2017 21:28:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Turussa paikallisbussi ajoi torstaina puuta päin kääntyessään risteyksessä, ja kaksi matkustajaa sai ruhjeita kasvoihinsa, pelastuslaitos kertoi. Bussissa oli yhteensä viisi nuorta naismatkustajaa. Ruhjeita saaneet toimitettiin päivystykseen. Kolme muuta matkustajaa loukkaantuivat pelastuslaitoksen mukaan lievästi. Heidät tarkastettiin onnettomuuspaikalla, mutta he pääsivät lähtemään kotiin. Kuljettaja ei loukkaantunut. Onnettomuus sattui, kun bussi kääntyi Niitunniskantieltä vasemmalle Vanhalle Kuninkojantielle kello yhdeksän aikoihin illalla.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:28:10


Barkoviin yhdistetty povipommi Maria Doroshina säväyttää jälleen - hakee rusketusta pikkubikineissä

16 helmikuu 2017 21:24:02 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kroppaansa usein Instagram-tilillään esittelevä venäläismalli hemmotteli torstaina seuraajiaan bikinikuvalla. Mallina työskentelevä Maria Doroshina, 21, esittelee Instagramissa bikinikuntoaan sekä uima-asuaan. Hän kertoo viettäneensä torstaita lämpimissä tunnelmissa, vaikka itse kuva on sisätiloissa napattu. - Vietän päivää työstämällä rusketustani, Doroshina kirjoitti kuvansa oheen.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:24:02


Karri Kivi murskasi tyhmiä kyselleen toimittajan Hakametsässä

16 helmikuu 2017 21:24:02 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ilveksellä on lupaava sarjaohjelma pudotuspelipaikkaa ajatellen. Päävalmentaja pitää silti keskittymisen vain yhdessä pelissä kerrallaan. Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi kertoi massiivisen HPK-voiton jälkeen, että joukkue oli tehnyt töitä erityisesti keskittymisen kanssa. Taktisiakin asioita oli mennyt läpi, mutta ennen kaikkea 4-0-voitto perustui säntillisyyteen.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:24:02


Aku Hirviniemi esitteli siskonpoikansa penkkariasussa - kuin ilmetty enonsa!

16 helmikuu 2017 21:05:41 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Näyttelijä Aku Hirviniemi poseeraa siskonpoikansa kanssa yhteiskuvassa. Sosiaalisessa mediassa kehutaan kaksikon yhdennäköisyyttä. Aku Hirviniemi yllätti somessa yhteiskuvalla siskonpoikansa kanssa. Kommentoijat noteerasivat yhdennäköisyyden. Aku Hirviniemi on ollut setäilemässä penkkaripäivänä Riihimäen lukiolla, sillä hän julkaisi yhteiskuvan abikevättä viettävän siskonpoikansa kanssa. Kaksikko poseeraa vierekkäin Hirviniemen Instagram-kuvassa. Siskonpojalla on penkkareiden kunniaksi yllään vangin vaatteet.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:41


Kiristyshaittaohjelma leviää huijausosoitteen posti.org kautta - jäljittelee Postin sivua

16 helmikuu 2017 21:05:41 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus on saanut useita ilmoituksia Postin nimissä lähetetyistä huijaussähköposteista, Viestintävirasto kertoi torstaina. Väärennetyillä lähettäjätiedoilla osoitteesta posti.org tulleet viestit kertovat saapuneesta paketista huonolla suomen kielellä. Viestin otsikko on ollut norjaa. Viesti kertoo, ettei pakettia ole kyetty toimittamaan perille saakka, ja pyydetään hankkimaan ja tulostamaan rahtikirja seuraamalla linkkiä.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:41


Trump: Uusi maahanmuuttomääräys tulee ensi viikolla

16 helmikuu 2017 21:05:41 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Presidentti haukkui tiedotustilaisuudessaan median lyttyyn. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti antavansa uuden maahanmuuttoa koskevan presidentin asetuksen ensi viikolla. Hän ei kertonut lisätietoja siitä, millainen määräys olisi tulossa, mutta sanoi sen "suojelevan maata". Trump määräsi aiemmin tammikuun lopussa väliaikaisen maahantulokiellon seitsemän muslimienemmistöisen maan kansalaisille sekä kaikille pakolaisille. Maahantulokielto pantiin sittemmin jäihin tuomioistuimessa.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:41


Vanhanen: Suomi ja Saksa jakavat huolen kansainvälisestä järjestelmästä

16 helmikuu 2017 21:05:41 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Huoli monenkeskisten kansainväliset järjestelmien kohtalosta yhdistää ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan Matti Vanhasen (kesk) mukaan Suomea ja Saksaa. Sopimukset rapautuvat juuri kun niitä tarvittaisiin monenlaisiin haasteisiin vastaamisessa. - Tämä tuska on hyvin samanlainen, Vanhanen kuvaa saksalaistunnelmia.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:41


Trump: Flynn teki vain työtään - ei tehnyt väärin

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Trump sanoo, että uutiset hänen väitetyistä yhteyksistään Venäjään ovat kaikki valeuutisia. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo, että virastaan eronnut kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Michael Flynn ei tehnyt väärin puhuessaan Venäjän suurlähettilään kanssa. Hän teki vain työtään, Trump sanoi. Trumpin mukaan Flynn ei kuitenkaan kertonut riittävästi ja oikein keskusteluistaan varapresidentti Mike Pencelle, ja sen takia Flynnin oli erottava.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


"Saanko puhua rahasta?" - tällaisilla viesteillä kohusaarnaaja lähestyi lehtensä lukijoita

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara pyysi Rukousystävät-lehdessä julkaistuilla ilmoituksilla ihmisiä ryhtymään muun muassa kuukausilahjoittajiksi. Rahankeräysrikoksesta epäilty maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara vetosi lahjoittajiin yhdistyksensä mukaan nimetyssä Rukousystävät-lehdessä. Mukana oli tunteisiin vetoava kirjoitus ja summaltaan avoin tilisiirtolomake.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


Boltin joukkuekaveri valittaa dopingtuomiostaan

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Pekingin 2008 olympialaisten uusintatestissä kärynnyt jamaikalaisjuoksija Nesta Carter valittaa rangaistuksestaan urheilun välitystuomioistuimeen CASiin. Carterin valituksesta kertoi torstaina hänen seurajoukkueensa puheenjohtaja Bruce James. - Voimme vahvistaa, että Nesta on jättänyt asiasta vetoomuksen CASiin, James kertoi, muttei paljastanut valituksen perusteita.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


SM-liigan pudotuspelitaistelu käy tulikuumana - Ilves pääsi eroon karmeasta kotiputkestaan

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ilves pelasi kenties kauden parhaan kotiottelunsa torstaina. HPK-voitto piti kissalauman mukana SM-liigan pudotuspelitaistossa. Isäntäjoukkue voitti kärkiporukoihin kuuluvan HPK:n tyylikkäästi 4-0. Ilta oli erityisesti puolustuksen. Ilveksen oman alueen peli oli ailahdellut pitkään ja pahimmillaan näyttänyt jopa välinpitämättömältä. Maalivahdit eivät olleet pystyneet paikkaamaan virheitä tappiopeleissä juuri yhtään. Nyt Antti Lehtonen pelasi nollapelin 28 torjunnalla.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


Ilkka: Sukulaisilta varastetulla autolla tieltä suistunut 12-vuotias kuoli saamiinsa vammoihin

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Viime viikolla Närpiössä ulosajossa loukkaantunut 12-vuotias raahelaispoika on menehtynyt vammoihinsa, kertoo sanomalehti Ilkka. Ulosajo tapahtui maanantaiaamuna 6. helmikuuta. Ilkan mukaan poika menehtyi ulosajossa saamiinsa vammoihin kaksi päivää myöhemmin Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Poliisi kertoi aiemmin, että pojalla oli onnettomuuden seurauksena vaikea vamma aivoissa. Poika oli lähtenyt sunnuntaiyönä matkaan lähisukulaistensa luota ja ottanut sukulaisensa auton luvatta käyttöönsä. Lehden mukaan poika oli ottanut mukaansa myös sukulaistensa koiran, koska ei halunnut sen herättävän ketään haukkumalla.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


Jokerit sai pelastuksen Pietarista - menee tappiolla pudotuspeleihin!

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jokerit on KHL:n läntisen konferenssin kahdeksas. Jokereiden pudotuspelipaikka varmistui. Jokerit hävisi runkosarjan päätöspelinsä Kazanille 4-5. Pudotuspelivastustaja on joko ZSKA tai SKA. Se ratkeaa lauantaina. Jokereiden pudotuspelipaikka varmistui torstai-iltana, kun sen kilpailija Sotscaron;i hävisi SKA:lle 2-6.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


Trump: Putin taitaa luulla, ettei kanssani voi tehdä sopimusta

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jos Venäjä ja Yhdysvallat tulisivat toimeen, se olisi hyvä asia maailmalle, Trump sanoi. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo Venäjän presidentti Vladimir Putinin taitavan ajatella, ettei heidän keskenään synny sopimusta. Trump päättelee näin viimeaikaisista tapahtumista kuten Yhdysvaltain rannikolle ilmestyneestä Venäjän vakoilualuksesta. Trump arveli myös Putinin pitävän häneen kohdistuvaa poliittista painetta liian kovana sopimuksen syntymiselle.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


Ystävänpäiväkortteja jakanut nainen varasti kaksi pankkikorttia - pian soitti "pankkivirkailija" ja "poliisi"

16 helmikuu 2017 21:05:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Nainen onnistui varastamaan avioparin pankkikortit tiistai-iltana Leppävirralla. Varkaus tapahtui Juottorannantiellä ystävänpäivänä illalla noin kello 18 aikaan. Nainen oli päässyt sisään lukitsemattomasta ulko-ovesta ja tullut asuntoon jakamaan ystävänpäiväkortteja. Nainen oli poistunut pikaisesti paikalta.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:40


K-kauppias Hannun mitta tuli täyteen - uhkaa antaa porttikiellon kaikille alle 16-vuotiaille

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Helsinkiläisen K-Supermarket Laajasalon kauppias Hannu Roine sai tarpeekseen kaupassa käyvien nuorten huonosta käytöksestä. Kylmätiskin tuotteita levitellään pitkin kauppaa pilaantumaan. Irtokarkkeja valitaan pussiin useita satoja grammoja ja jätetään ostamatta. Leipäosaston irtomyynnissä käpälöidään leipiä käsin. Helsinkiläisen K-Supermarket Laajasalon kauppias Hannu Roine sai tarpeekseen kaupassa käyvien nuorten huonosta käytöksestä. Hän julkaisi keskiviikkona kaupan Facebook-sivulla päivityksen, jossa kertoo ikävästä tilanteesta ja vetoaa nuorten vanhempiin, jotta nämä keskustelisivat asiasta vakavasti jälkikasvunsa kanssa.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Ivanka Trumpin viettelevä ilme Kanadan pääministerille sai somen irvileuat villeiksi

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ivanka Trumpin ja Kanadan pääministerin kohtaamisesta napatut kuvat herättävät hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Otos presidentti Trumpin tyttären ja Kanadan pääministerin kohtaamisesta leviää sosiaalisessa mediassa. Kuvan ohessa vitsaillaan Ivankan mieltymyksestä hurmuriministeriin. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin tytär Ivanka Trump, 35, on päätynyt jälleen nettimeemien aiheeksi. Hän tapasi 13. helmikuuta Valkoisessa talossa Washingtonissa järjestetyssä keskustelutilaisuudessa Kanadan pääministerin Justin Trudeaun, 45. Keskustelutilaisuudessa puitiin naisyrittäjien ja -johtajien aseman edistämistä. Kaksikko istui tilaisuudessa vierekkäin, joten Ivankan valokuviin ikuistetusta, pääministeriä ihailevasta katseesta on tullut naurunaihe.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Trumpin ja tiedotusvälineiden suhde avoimessa kriisissä

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Trump puhui katkeraan sävyyn siitä, miten huonosti kokee tiedotusvälineiden kohtelevan itseään. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja amerikkalaisten tiedotusvälineiden välit ovat syvässä kriisissä. Välien kireys näkyi selvästi Trumpin torstaisessa lehdistötilaisuudessa. Trump puhui pitkästi katkeraan sävyyn siitä, miten huonosti kokee tiedotusvälineiden kohtelevan itseään. Hän toisti useaan otteeseen aiemman näkemyksensä, että hänestä julkaistaan jatkuvasti valeuutisia.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Päivän meili euroedustaja Jussi Halla-aholle: Alas EU, eläköön Trump!

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Vaaditte Suomen eroa EU:sta. (IL 15.2.). Puoluetoverinne Jussi Niinistön selonteossa viitataan puolestaan unionin solidaarisuuslausekkeisiin. Timo Soinikin puhui kauniisti Turkin EU-prosessista. Puolueessanne on siis eri linjoja. Ei tarvitse kauan seurata somea tietääkseen, että osa kentästänne kannattaa Teitä. Gallup-romahdus johtuu pettymyksestä tässäkin.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Pääkirjoitus: Puolustuspolitiikassa realismin aikaan

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tarvitaan sekä valmiuden kohottamista että reservin vahvistamista. Hallituksen puolustusselonteko merkitsee lopullista irtaantumista Tarja Halosen (sd) ajan haihatteluista karuun realismiin. Sitä on turha leimata sapelinkalisteluksi tai uhilla pelotteluksi. Kuten selonteossa todetaan, turvallisuuspoliittinen ympäristö on muuttunut Krimin valtauksen jälkeen. Kuitenkin Vladimir Putinin Muuml;nchenin-puheesta on kulunut jo vuosikymmen. Jyri Häkämies (kok) sai silti ylipäällikön vihat niskaansa Venäjä, Venäjä, Venäjäthinsp;-teesistä ja Alexander Stubbin 080808-puheelle naureskeltiin. Jussi Niinistön (ps) mukaan puolustusvalmiuttamme heikennettiin.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Ex-kansanedustaja Männistö jumissa Prahassa - pommiuhka keskeytti lomamatkan

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Helsingin kaupunginvaltuutettu ja entinen kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö kertoi illalla Facebookissa olevansa jumissa Prahan lentokentällä. Syynä on pommiuhka. Männistö on matkalla Puolaan tuttaviensa kanssa. Seurueen Berliinin lento jouduttiin kuitenkin peruuttamaan paikallisen lakon vuoksi. Prahan lentokentällä matkalle osui jälleen mutkia, kun kone vetikin yllättäen ylös kiitoradan yläpuolelta. - Lentäjä puhui teknisestä viasta ja sitten kierreltiin hetki, kunnes tuli tieto pommiuhkasta kentällä, Männistö kertoo puhelimitse.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Sport-luotsi Valtonen kimpaantui tappion jälkeen - "On naurettavaa puhua siitä, että joku tyhjensi"

16 helmikuu 2017 21:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Harva uskoi SaiPan voittomahdollisuuksiin ennen torstain ottelua. Pitkästä aikaa pelannut Tomi Leivo ratkaisi pelin ensimmäisessä erässä ottelun ainoalla maalilla, ja SaiPan puolustus raatoi vimmalla pitääkseen kiinni kolmesta pisteestä. - Tämän takia tätä lajia tehdään. Halutaan voittaa, ja tämä maistuu hyvälle, kertoi hikinen mutta onnellinen Simon Backman.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 21:05:39


Mikä on Suomen komein kaupungintalo? Äänestä suosikkiasi!

16 helmikuu 2017 09:01:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kaupungintalo on usein yksi kaupungin komeimpia tai arvokkaimpia rakennuksia. Kokosimme kiinnostavia ja kauniita kaupungintaloja eri puolilta maata. Mikä niistä on sinusta upein? Äänestä suosikkiasi! Äänestys päättyy tiistaina 21.2. kello 12. Mikä on Suomen komein kaupungintalo? Kaupungintalo on usein yksi pitäjän komeimmista rakennuksista. Mikä näistä suomalaisista kaupungintaloista on mielestäsi upein?Helsingin kaupungintalo

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 09:01:21


Radiojuontaja Juha Perälä avoimena lapsettomuudesta Me Naisissa - "On hirveä tilanne sanoa toiselle, ettei ole valmis"

16 helmikuu 2017 09:01:20 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Aamulypsyn suosikkijuontaja Juha Perälä ei ole vielä valmis lastenhankintaan. Juha Perälä kertoo avoimesti rakkaudesta Me Naisissa. Juha Perälä nähdään parhaillaan pyörivässä Erikoisliikemiehet-ohjelmassa. Perälä kertoo seksuaalisesta vetovoimasta, eroista ja rakkauden loppumisesta. Harvoin julkisuudessa ihmissuhteistaan ja rakkaudesta puhuva Juha Perälä kertoo uusimmassa Me Naiset lehdessä avoimesti suhteistaan. Mies ei haaveile parisuhteesta:

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 09:01:20


Agents-laulaja otti irtioton sooloon: "Sellainen musiikin koulu, että jo on kumma jos ei opi"

16 helmikuu 2017 08:50:31 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Agents-solisti Vesa Haajan vuosien haave sooloalbumista toteutui. Muusikon oma kynnys soolon tekemiseen oli niin korkea, että ystäviä tarvittiin potkimaan homma alkuun. Välillä elämä heittää eteen mahdollisuuksia, joihin on tartuttava senkin uhalla, että joku pitkäaikainen unelma jää niiden jalkoihin. Niin kävi Vesa Haajalle, jolle tarjoutui mahdollisuus ryhtyä 2008 legendaarisen Agentsin laulusolistiksi. -thinsp;Olin pyöritellyt pitkään ajatusta sooloalbumista. Minulla oli visio, minkälainen siitä tulisi. Sitten asiat lähtivät Agentsin kanssa rullaamaan omalla painollaan, Haaja kertoo.

Více Kaikki uutiset Time16 helmikuu 2017 08:50:31


1 2 3