Kaikki uutiset - 13 helmikuu 2017

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Lehdet: Flynnin ura vaakalaudalla Venäjä-valheiden vuoksi - uskotaan valehdelleen varapresidentille

13 helmikuu 2017 20:09:55 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuden neuvonantajan Michael T. Flynnin ura on amerikkalaislehtien mukaan vaakalaudalla, koska hänen epäillään valehdelleen keskusteluistaan Venäjän Yhdysvaltojen-suurlähettilään kanssa. Washington Postinmukaan varapresidentti Mike Pence ja moni muukin Valkoisessa talossa uskoo Flynnin valehdelleen eikä enää luota häneen. Presidentti Donald Trump tai kukaan hänen esikunnastaan ei ole ilmaissut julkisesti, että Flynnillä olisi presidentin tuki. Trumpin puolesta aktiivisesti kampanjoineen Flynnin läheinen suhde Venäjään herätti paljon keskustelua jo vaalikampanjan aikana. Flynn on esiintynyt useita kertoja Venäjän valtion omistamalla RT-kanavalla ja istunut presidentti Vladimir Putinin vieressä RT:n illallisilla.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 20:09:55


Ads

Sari Havas, 55, esitteli kultansa: Tässä on Tinderistä löytynyt Risto-rakas

13 helmikuu 2017 20:07:47 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Näyttelijä Sari Havas saapui Tom of Finland -kutsuvierasnäytökseen miesystävänsä kanssa. Sari Havas saapui Tom of Finland -ensi-iltaan Risto-rakkaansa kanssa. Sari on jo aiemmin kertonut löytäneensä miehensä Tinderistä. Sari Havas suorastaan säteili miehensä kainalossa. Näyttelijä Sari Havas, 55, suorastaan hehkuu rakkautta. Eikä ihme, sillä Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä Sarilla oli mukana miesystävä Risto.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 20:07:47


Maksaisitko tästä Mersun avomaasturista 500 000 euroa?

13 helmikuu 2017 20:05:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Genevessä nähdään jotakin sellaista, jota kukaan ei tarvitse, mutta joka häikäisee jo olemassa olollaan: Mercedes-Maybach G 650 Landaulet. Avokattoinen superökymaasturi. Jos tuntuu, että maailma ei riitä, niin Mercedes-Maybach G 650 Landaulet -avomaasturi voi olla vastauksesi. Jos sinulla vain olisi puoli miljoonaa ylimääräistä taskunpohjalla. Mercedes-Maybach G 650 Landaulet on häkellyttävä sekoitus voimaa, maastokelpoisuutta ja äärimmäistä ylellisyyttä. Autoa valmistetaan vain 99 kappaletta ja hinta saattaa tosiaan nousta yli 500 000 euron. Klassinen Mercedes G-sarja on yksi maailman maastokelpoisimmista autoista.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 20:05:39


Maailmanmestarit ylistävät Jari-Matti Latvalan ja Tommi Mäkisen rallisensaatiota: "En olisi uskonut"

13 helmikuu 2017 19:48:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jari-Matti Latvala palautti Toyotan - ja Suomen - rallimaailman huipulle. Toyota on palannut MM-ralliin väkevästi suomalaisvoimin. Juha Kankkunen antaa tallipäällikkö Tommi Mäkiselle täyden kympin. Timo Salonen yllättyi Jari-Matti Latvalan voitosta. Sunnuntaina päättynyt Ruotsin ralli oli valtava menestys Toyotalle. Hyundain Thierry Neuville torpedoi omat voittomahdollisuutensa lauantaiseen ulosajoon, ja sen jälkeen ykköstilaa tyrkytettiin kuin tarjottimella Jari-Matti Latvalalle.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:48:39


Ystävänpäivän suolainen herkku - yllätä rakkaasi liharuusulla

13 helmikuu 2017 19:46:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tuttu resepti, mutta uusi sisältö. Omenaruusukkeet vaihtuivat nyt suolaisiin naposteltaviin. Pizzapohja-aineksista koostuvan ruusukkeen voi täyttää haluamallaan lihalla. Salami, ilmakuivattu kinkku tai vaikka tulinen pepperoni? Kauli taikina kapeaksi noin viiden senttimetrin pituiseksi. Lisää päälle tomaattomurskaa, haluamasi liha ja päälle ripottele juustoraastetta. Aseta ruusukkeet muffinssivuokiin ja pidä niitä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:46:32


Television myytinmurtaja kunniatohtoriksi Lappeenrannassa - tulee todennäköisesti Suomeen

13 helmikuu 2017 19:42:17 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Myytinmurtajat-televisiosarjan baskeripäinen vetäjä Jamie Hyneman saa kesäkuussa Lappeenrannan teknilliseltä yliopistolta kunniatohtorin arvon. Amerikkalainen Hyneman on yliopiston mukaan tieteen ja teknologian popularisoija, joka on persoonallisella tyylillään edistänyt merkittävästi tekniikan koulutusalan kiinnostavuutta. Lappeenrannan teknillisen yliopiston kuudes tohtoripromootio järjestetään kesäkuun puolivälissä. Kunniatohtorin arvo on yliopiston korkein huomionosoitus.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:42:17


Föhn-ilmiön ärhäkkä jälkireaktio: Tiet jäätyvät liki koko Suomessa

13 helmikuu 2017 19:35:53 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Foreca varoittelee liukkaasta ajokelistä. Föhn-tuulten heikentyminen aiheuttaa jäisiä tienpintoja ja kuuraa. Föhn-tuulet ovat laantumassa, joten ilma viilenee tällä viikolla. Kuura ja vesien jäätyminen tekevät ajokelistä liukkaan. Skandeilta puhaltava lämmin Föhn-tuuli on jo alkanut heikentyä. Lämpötilat ovat putoamaan päin koko maassa, ja keskiviikkona maan pohjois- ja itäosissa pakkanen voi paukkua taas yli kymmenessä asteessa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:35:53


Applen karttapalvelu näyttää aavelaivan Helsingin edustalla - looginen selitys

13 helmikuu 2017 19:35:53 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Etelärannan laiturissa näyttäisi olevan aavelaiva, mutta ei huolta, sillä kuvalle löytyy looginen selitys. Applen karttapalvelun ilmakuvissa Helsingin Etelärannan laiturissa näkyy utuinen aavelaiva. Kyse ei haaksirikkoutuneen risteilijän haamusta eikä kuvaan ole lisätty erikoistehosteita. F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen arvelee Twitterissä, että laiva on vain sattunut lähtemään kesken ilmakuvausten. Kun kaupungin rullattavaa näkymää varten on yhdistelty kuvia, on syntynyt suttu siihen kohtaan, jossa toisessa kuvassa on laiva satamassa ja toisessa ei.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:35:53


Vesiliukumäessä karmealla tavalla kuolleen pojan vanhemmat ensi kertaa julkisuudessa: "Meihin sattuu yhä, mutta selviämme"

13 helmikuu 2017 19:31:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Amerikkalainen Caleb Schwab, 10, menehtyi järkyttävässä turmassa viime elokuussa. Kymmenvuotiaan Caleb Schwabin traaginen kuolema vesipuistossa nousi viime kesänä maailmanlaajuiseksi uutiseksi. Caleb menehtyi hirvittävällä tavalla laskettuaan maailman korkeimmasta vesiliukumäestä Schiltterbahn-vesipuistossa Kansasissa. Nyt Calebin vanhemmat ovat astuneet ensi kertaa julkisuuteen tragedian jälkeen ja antaneet haastattelun ABC-kanavan Good Morning America -ohjelmassa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:31:39


Anne Kukkohovi palasi julkisuuteen suuren surun jälkeen: "Teri Niitin poismeno tuli yllättäen"

13 helmikuu 2017 19:31:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Anne Kukkohovi palasi julkisuuteen suuren surun keskeltä. Anne Kukkohovi oli Tom of Finland -elokuvan kutsuvieraana. Hän esiintyi julkisuudessa ensimmäistä kertaa ystävänsä poismenon jälkeen. Teri Niitti ja Anne Kukkohovi olivat hyviä ystäviä. Videolla Anne Kukkohovi poseeraa muotiguru Jean-Paul Gaultierin kanssa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:31:39


Pirkka-Pekka Petelius ja Juha Perälä perustivat bändin - video: näin taipuu Rolling Stones goottikaksikon tulkitsemana

13 helmikuu 2017 19:29:29 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Erikoisliikemiehet-sarjassa Petelius ja Perälä äityvät kiekumaan heviä musiikkiliikkeen pelastamiseksi. Ohjelmassa kaksikko auttaa ahdinkoon joutuneita pienyrittäjiä. Illan jaksossa autetaan keravalaista musiikkiliikettä. Kaksikko pistää bändin pystyyn ja aiheuttaa myymälään asiakasryntäyksen. Illan Erikoisliikemiehet-ohjelmassa Pirkka-Pekka Petelius ja Juha Perälä matkaavat Keravalle auttamaan paikallista musiikkiliikettä. Yhteisessä toimitilassa olevat levykauppa Levyikkuna ja soitinliike Intro Music ovat joutuneet alan ison rakennemuutoksen jalkoihin, sillä fyysiset äänitteet ovat vaihtuneet suoratoistoon ja kansainväliset nettikaupat painavat soitinten hintoja alas.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:29:29


Palta tyytyväinen ministeriön ratkaisuun lentoalan kiistassa - lakkouhkan taustalla on kiky-sopimukseen liittyviä riitoja

13 helmikuu 2017 19:25:16 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Työnantajaa lentoalan kiistassa edustava Palta on tyytyväinen, että työ- ja elinkeinoministeriö päätti siirtää hiihtolomien lentoliikennettä uhanneita työnseisauksia kahdella viikolla eteenpäin. - Pidän selvänä, että lain mukaiset siirtoehdot täyttyvät. Ministeriö harkitsee itsenäisesti siirtoedellytyksiä ja varasi sitä kautta lisää aikaa sovitteluille, Paltan varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto kertoo. Aarton mukaan lakkojen ajankohta olisi tuottanut myös suurta haittaa hiihtolomaa viettäville ihmisille. Hänen mielestään ministeriön siirtopäätös oli puhtaasti sovittelutekninen ratkaisu, jolla ei otettu kantaa itse riita-asiaan, suuntaan tai toiseen.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:25:16


Ellinoora sai kovaa kritiikkiä esiintymisestään Emma-gaalassa - vastaa nyt haukkujille: "Tervetuloa itse kokeilemaan"

13 helmikuu 2017 19:14:38 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Laulajalupaus vastaa Emma-gaalassa saamaansa arvosteluun. Ellinoora sai kritiikkiä sosiaalisessa mediassa esiinnyttyään playbackina Emma-gaalassa. Laulaja ei kuitenkaan anna kritiikin horjuttaa. Muun muassa Kaija Koolle biisejä tehnyt muusikko ei niele purematta saamaansa kritiikkiä, jota Twitter-kansa hänelle ja kollegoilleen antoi reilu viikko sitten. Ellinooraa arvosteltiin kovin sanoin sosiaalisessa mediassa siitä, että hän esiintyi playbackina.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:14:38


Laaja kielitaito rikastaa elämää

13 helmikuu 2017 19:12:34 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Suomalaisten kielitaitoa uhkaa yksipuolistuminen. Vieraiden kielten suosio, lukuun ottamatta englantia, on merkittävästi vähentynyt ylioppilaskirjoituksissa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Saksaa, ranskaa ja italiaa kirjoitetaan jatkuvasti vähemmän. Toisen kotimaisen kielemme ruotsin pitkän ja keskipitkän oppimäärän suosio on lähes puolittunut. Ruotsin pitkän oppimäärän kirjoittajien määrä on tänä vuonna lähes 14 prosenttia pienempi kuin viime keväänä ja yleisimmän keskipitkän oppimäärän yli viisi prosenttia vähäisempi. Saksan kirjoittajien määrä on laskenut kymmenessä vuodessa pitkässä oppimäärässä 70 prosenttia ja lyhyessä oppimäärässä 60 prosenttia. Myös ranskan suosio on alamäessä. Kymmenessä vuodessa pitkän oppimäärän kirjoittajien määrä on vähentynyt 40 prosenttia ja lyhyen oppimäärän lähes 60 prosenttia. Espanjan kannatus on vakaa, mutta sen kirjoittaa ylioppilaskokeissa aika pieni joukko. Venäjän kielen suosio on niin ikään vakaa, pitkän venäjän kirjoittaa vuosittain vajaat 400 yo-kokelasta.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:34


Päivän meili Timo Soinille: Rakentavat eroneuvottelut

13 helmikuu 2017 19:12:34 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Britannian EU-erosta vastaava ministeri David Davis kävi vieraananne rauhoittelemassa mahdollisia pelkoja maansa rajojen sulkeutumisesta. Davis korosti Britannian talouselämän ja yliopistojen tarvitsevan jatkossakin muualta tulevia osaajia. Davisin mukaan brexit-äänestyksen viesti oli, että Britannia haluaa maahanmuuton kontrollin omiin käsiinsä. Juuri muuta syytä EU-erolle ei olekaan kerrottu.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:34


Lauri Tilkanen läheisistä kohtauksista Pekka Strangin kanssa Tom of Finland -elokuvassa: "Samanlaista kuin naisen kanssa"

13 helmikuu 2017 19:12:34 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Pekka Strang näyttelee Tom of Finland -elokuvassa pääroolia, eli itse Touko Laaksosta. Helsingin Tennispalatsissa järjestetään tänään Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-ilta. Paikalla oli tietenkin myös elokuvan päätyöryhmä: ohjaaja Dome Karukoski ja elokuvan päänäyttelijät Pekka Strang, Lauri Tilkanen ja Jessica Grabowsky. Itsensä Tom of Finlandin roolissa nähtävä Strang kertoo, että häntä jännittää ensi-illan alla tietyllä tavalla.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:34


Kirja: Rikolliset hämmensivät pakkaa Aarnion kiinnioton jälkeen - Kiduttaja-Pullinen lähetteli erikoisia kortteja

13 helmikuu 2017 19:12:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tuoreessa Keisari Aarnio -kirjassa kerrotaan poliisilaitoksen saaneen erikoista postia Aarnion kiinnioton jälkeen. Keisari Aarnio -kirjan mukaan rikolliset näkivät tilaisuuden hämmentää tilannetta Aarnion kiinnioton jälkeen. Aarnion alaisia tentattiin Aarniolle lähetetyistä korteista. Dna-tunnisteen perusteella lähettäjäksi paljastui Kiduttaja-Pullisena tunnettu Jari Fleischer. Iltalehti tapasi Jari Aarnion 13.1 Vantaan vankilassa, jossa Aarnio istuu 13 vuoden tuomiotaan. Helsingin Sanomien toimittajien Susanna Reinbothin ja Minna Passin kirja Keisari Aarnio julkaistiin maanantaina.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:33


Pienet jääkiekkoilijalapset saivat elämänsä yllätyksen: Patrik Laine veti treenit!

13 helmikuu 2017 19:12:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Winnipegiläinen nappulalätkäjoukkue sai sunnuntaina erityisen mieluisia vierailevia tähtiä harjoituksiinsa. Patrik Laine ja Nikolaj Ehlers yllättivät winnipegiläisen nappulajoukkueen sunnuntaina. Kaksikko saapui vetämään joukkueen harjoitukset ja sai vuolasta kiitosta pitkin sosiaalista mediaa. Paikallisen Audi-liikkeen masinoima yllätys toi paikalle Jetsin tähtihyökkääjät Nikolaj Ehlersin ja Patrik Laineen. Kaksikko veti jääkiekkoilijan aluille ikimuistoisen treenisession ja poseerasi nappuloiden kanssa useissa kuvissa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:33


SM-liigan kuuminta pelaajaa viedään Sveitsiin

13 helmikuu 2017 19:12:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ainakin kaksi sveitsiläisseuraa tahtoo Liigan tehohyökkääjän. Pelicansin Vili Sopanen on tänä vuonna tehnyt kovaa jälkeä liigakaukaloissa: 12 viime ottelussa 29-vuotias hyökkääjä on kerännyt 22 (11+11) tehopistettä. Iltalehden Sveitsistä saamien tietojen mukaan ainakin kaksi Sveitsin A-liigan seuraa on ilmaissut halukkuutensa saada Sopanen riveihinsä ensi kaudeksi. Sopasen sopimus Pelicansin kanssa päättyy tänä keväänä.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:33


Näin päivität kotisi sisustuksen edullisesti

13 helmikuu 2017 19:12:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kevätkotiin voi tuoda uutta ilmettä vaikkapa trendiväreillä kuten lohenpunaisella tai vihreällä. Videolla yrittäjä Mari Håkans antaa lisää vinkkejä.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:33


Kaatunut mehu ja muita kummia syitä lennon viivästymiselle

13 helmikuu 2017 19:12:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

mukaan listausta varten käytiin läpi tuhansia viivästymisten perusteella tehtyjä korvaushakemuksia. Muun muassa näillä perusteilla korvauksia on maksettu.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:33


Naisartistit Grammyissä lähes yläosattomissa - kaula-aukot ottivat mittaa toisistaan

13 helmikuu 2017 19:12:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Lady Gaga, Halsey ja Rihanna nähtiin lähes olemattomissa yläosissa, eivätkä muidenkaan asut jättäneet paljoa arvailun varaan. Video: Anna Jousilahti

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:33


Suomen alppitähti toipuu peräti seitsemän tunnin leikkauksesta - ja joutuu heti perään uuteen

13 helmikuu 2017 19:12:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

29-vuotiaan alppihiihtäjän Marcus Sandellin kisakausi keskeytyi joulukuun lopulla, kun selän ongelmat estivät laskemisen. Marcus Sandell toipuu paraikaa peräti seitsemän tuntia kestäneestä selkäleikkauksesta. Heti perään edessä on vielä lonkkaleikkaus. Sandell joutui keskeyttämään alppikautensa jo joulukuussa. Reilu viikko sitten selkä leikattiin ja nyt muutaman viikon sisällä lonkkakin on saamassa puukkoa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:32


Tom of Finland -elokuvan ohjaaja Dome Karukoski hämillään maailmanensi-illan menestyksestä: "En osannut ikinä odottaa"

13 helmikuu 2017 19:12:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tom of Finland -elokuvan maailmanensi-illassa tammikuussa Göteborgissa yleisö osoitti suosiotaan seisten kahdeksan minuutin ajan. Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin maanantaina Helsingin Tennispalatsissa. Iltalehti välitti tunnelmia suorassa IL-TV-lähetyksessä punaisella matolla. Elokuvan ohjaaja Dome Karukoski ei jännittänyt Suomen ensi-iltaa, sillä takana on menestysvastaanotto Göteborgissa. Tom of Finland -elokuva esitettiin maailmanensi-illassa tammikuussa Göteborgissa. Tuolloin elokuvan nähneet osoittivat suosiotaan seisten lopputekstien ajan. Aplodit kestivät jopa kahdeksan minuuttia.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:32


Saatko tarpeeksi rautaa? 5 merkkiä sen puutteesta

13 helmikuu 2017 19:12:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Rohtuneet huulet, kuoppaiset kynnet, jalkojen pistely - raudanpuutteella voi olla monta erikoista oiretta. Epäiletkö raudanpuutetta? Rautaa tarvitaan veren punasoluissa olevan hemoglobiinin valmistamiseen. mukaan aikuisessa naisessa on rautaa noin 1,5 grammaa ja miehessä 3 grammaa. Valtaosa elimistön raudasta kuluu punasolujen valmistukseen, mutta kaikki ihmisen solut tarvitsevat rautaa. Veren punasolujen pieni koko viittaa raudanpuutteeseen, jolloin veren MCV-arvo on tavallista alhaisempi. MCV-arvo kertoo, paljonko yksittäinen punasolu sisältää hemoglobiinia

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:32


Erikoinen palo Helsingissä: Roska-auto kippasi palavan pahvilastin parkkipaikalle - kaksi autoa vaurioitui

13 helmikuu 2017 19:12:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kun roska-auton kuski huomasi, että pahvilasti käryää, hän tyhjensi lastin parkkipaikalle. Kaksi autoa syttyi palamaan maanantaina parkkipaikalla Helsingin Pasilassa. Roska-auton kuski oli parkkipaikalla, kun hän huomasi, että roska-auton sisällä oleva pahvilasti palaa. Autonsa pelastaakseen kuski tyhjensi palavan lastin parkkipaikalle.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:32


Haatainen on SDP:n pormestariehdokas

13 helmikuu 2017 19:12:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Helsingin Sosialidemokraattien piirikokous on asettanut kansanedustaja Tuula Haataisen pormestariehdokkaaksi kevään kuntavaaleihin. SDP:n ehdokas Helsingin pormestariksi on entinen ministeri, kansanedustaja Tuula Haatainen. Vihreiden ehdokas on Anni Sinnemäki, kokoomuksen Jan Vapaavuori. Kokoomus, vihreät ja SDP olivat viime vaaleissa Helsingin suurimmat puolueet. Pormestari tulee vaalien isoimmasta puolueesta. - Haataisella on laaja kokemus ja näyttöä niin Helsingin kuin valtakunnankin politiikasta. Yli 20 vuotta kestäneellä poliittisella urallaan hän on toiminut laajasti erilaisissa tehtävissä. Kaupunginvaltuuston jäsenenä ja varapuheenjohtajana Haatainen on ajanut tavallisen helsinkiläisen asiaa. Kansanedustajana hän on työskennellyt etenkin opetus- ja sosiaali- ja terveysasioiden sekä ihmisoikeus- ja tasa-arvoasioiden parissa, kehui Helsingin Sosialidemokraattien puheenjohtaja Pentti Arajärvi.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:32


Kylie Jenner ja kaksi täysin erilaista tukkatyyliä saman päivän aikana

13 helmikuu 2017 19:12:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kylie Jenner on varsinainen tyylikameleontti. Paparazzien ansiosta maailma on joka hetki perillä Kylie Jennerin olinpaikasta ja alati vaihtuvista tyyleistä. Viikonloppuna Kylien tiedettiin viettävän aikaa New Yorkin muotiviikoilla. Sunnuntaina hän vieraili Alexan Wangin syysmalliston näytöksessä. Teinitähti oli pukeutunut näytökseen rennosti punaruutuiseen takkiin. Polkkamittaisissa hiuksissa oli jännittävä wet look -kampaus. Myöhemmin samana iltana Kylie oli muuttanut tyyliä täysin: yllä oli tupladenimiä vaaleiden, pohjemittaisten pillifarkkujen ja pitkän, vyöllä kiräksi kiedotun takin muodossa. Hiukset ulottuivat aina vyötärölle saakka.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:32


Ihmisoikeusjärjestö: Syyrian hallitus käytti kemiallisia aseita Aleppossa

13 helmikuu 2017 19:12:31 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Syyrian hallitus käytti kemiallisia aseita ainakin kahdeksan kertaa lopputaisteluissa Aleppon valtaamiseksi, syyttää ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch. Iskuissa kuoli yhdeksän ihmistä, joista neljä oli lapsia. Sadat haavoittuivat. Järjestö kertoo varmistaneensa tiedot haastattelemalla silminnäkijöitä ja keräämällä valokuvia ja videokuvaa taisteluista. Järjestön mukaan tiedoista selviää, että hallitusjoukot pudottivat kloorikaasupommeja helikoptereista marras- ja joulukuussa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:31


Suomalainen jalkapallopommi: 18-vuotias Abukar Mohamed pääsi heti jättiseuran kokoonpanoon!

13 helmikuu 2017 19:12:31 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Vastikään italialaisen suurseuran Lazion riveihin hankittu Abukar Mohamed on heti valittu Lazion edustusjoukkueen kokoonpanoon. Mohamedin välitön nousu edustuksen kokoonpanoon Milan-ottelussa on todellinen yllätys. 4,5 vuoden sopimuksella roomalaisten riveihin kiinnitetyn keskikentän lupauksen oli nimittäin alkujaan määrä pelata lähinnä Lazio Primavera -junnuryhmässä. TPS:stä Serie A -jättiin siirtynyt Mohamed on saanut selkäänsä pelinumeron 99. Numero viitannee hänen syntymävuoteensa.

Více Kaikki uutiset Time13 helmikuu 2017 19:12:31


1 2