Kaikki uutiset - 31 tammikuu 2017

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Pettäjäpastori jäi kiinni rysän päältä - juoksi alasti karkuun kadulle

31 tammikuu 2017 23:01:22 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Aviomies tuli yllättäen kotiin ja löysi vaimonsa petipuuhissa hengenmiehen kanssa. Tapaus on herättänyt suurta kohua Yhdysvalloissa. Pastori Jermaine Simmons oli rikkomassa muutamaakin kymmenestä käskystä naimisissa olevan naisen kanssa Tallahasseessa Floridassa. Naisen aviomies Benjamin Stephens tuli kotiin etuajassa, koska oli hakenut pariskunnan sairaan pojan koulusta.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 23:01:22


Ads

HIFK-ikoni teki "ramstedtit" ja taituroi häikäisevän maalin: Silti ruma romahdus

31 tammikuu 2017 23:01:22 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Sitkeä KalPa nousi kahden maalin tappioasemasta 6-3-kotivoittoon HIFK:sta tiistaina jääkiekkoliigassa. HIFK mureni Kuopiossa 3-6-tappioon KalPaa vastaan. Lennart Petrell iski ottelussa maalin upealla kikalla, jolla Teemu Ramstedt häikäisi viime kaudella. KalPa ratkaisi ottelun kolmannessa erässä, jossa onnistuivat maalinteossa Alexander Ruuttu, Eetu Luostarinen, Tommi Jokinen ja Jussi Timonen.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 23:01:22


Yhdysvallat ei aio olla naiivi Iranin suhteen

31 tammikuu 2017 23:01:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

YK:n turvallisuusneuvosto on pyytänyt selvitystä Iranin väitetystä ohjuskokeesta. Iran teki viikonloppuna ohjuskokeen, eikä sitä voida hyväksyä, Yhdysvallat sanoo. -thinsp; Yhdysvallat ei ole naiivi emmekä aio vain seurata tätä vierestä, Yhdysvaltojen YK-lähettiläs Nikki Haley sanoi.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 23:01:21


Yhdysvaltain kaksoiskansalaispoikkeus: Suurlähetystö, ulkoministeriö ja Kansainvälinen ilmailualan liitto antavat eri tietoja

31 tammikuu 2017 23:01:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Suomen Yhdysvaltain suurlähetystön viranomainen kertoi STT:lle, että kaksoiskansalaiset saisivat matkustaa, mutta ulkoministeriö ja Kansainvälinen ilmakuljetusliitto kertovat, että tilanne on epäselvä. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin seitsemälle muslimimaalle asettamaan maahantulokieltoon liittyy yhä epäselvyyksiä. Kansainvälisestä ilmakuljetusliitosta (IATA) vahvistetaan, että viikonloppuna annetun ohjeen mukaan kaksoiskansalaiset pääsevät Yhdysvaltoihin, jos heidän toisen kotimaansa matkustusasiakirjat ovat kunnossa.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 23:01:21


Yhdysvallat aikoo tutkia viisumihakijoiden sosiaalisen median käyttöä

31 tammikuu 2017 23:01:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Erityisen tarkastelun kohteeksi joutuvat niiden seitsemän maan kansalaiset, jotka ovat tällä hetkellä matkustuskiellossa Yhdysvaltoihin. Yhdysvallat haluaa jatkossa tutkia viisumihakijoiden puhelintietoja ja sosiaalisen median käyttöä, kertoo Yhdysvaltojen uusi kotimaan turvallisuudesta vastaava ministeri. Ministeri John Kellyn mukaan tällaisen erityisen tarkastelun kohteeksi joutuvat niiden seitsemän maan kansalaiset, jotka ovat tällä hetkellä matkustuskiellossa Yhdysvaltoihin.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 23:01:21


Liverpool pelasti Valioliigan - mestaruustaisto säilyy hengissä.

31 tammikuu 2017 23:01:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Liverpool nousi 1-1-tasapeliin Chelseaa vastaan. Chelsea oli kiinni tärkeässä vierasvoitossa. Liverpool nousi kuitenkin tasapeliin ja piti mestaruustaiston vielä hengissä. Sekä Arsenal että Tottenham menettivät tärkeitä pisteitä. Liverpool vältti neljännen peräkkäisen kotitappion nousemalla maalin takaa-ajoasemasta 1-1-tasapeliin liigaa johtavaa Chelseaa vastaan. Mikäli Siniset olisi pitänyt kiinni vierasjohdostaan, olisi se Arsenalin ja Tottenhamin kompuroidessa karannut jo 11 pisteen käytännössä tavoittamattomaan johtoon.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 23:01:21


Kahdeksan sanomalehteä perustaa uuden uutistoimituksen

31 tammikuu 2017 10:56:44 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Uutissuomalainen aloittaa huomenna. Perustajia ovat muun muassa Etelä-Suomen Sanomat, Keskisuomalainen, Savon Sanomat ja Karjalainen.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:56:44


Kovaa kritiikkiä työstään saanut missikeisarinna Sunneva Kantola puolustautuu: "Saan joka ikinen vuosi näiltä kolmelta haukut"

31 tammikuu 2017 10:56:44 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Miss Universum -kisojen heikosta Suomi-menestyksestä kritiikkiä saanut missikeisarinna Sunneva Kantola avasi sanaisen arkkunsa Facebookissa. Miss Suomi Shirly Karvinen ei päässyt Miss Universum -kisoissa finaaliin. Häntä kisoihin luotsannut Sunneva Kantola on saanut kovaa kritiikkiä työstään. Kantola julkaisi kannanottonsa kuumaan puheenaiheeseen Facebookissa. Missikeisarinna Sunneva Kantola on ollut luotsaamassa Miss Suomi -tittelin haltijoita Miss Universum -kisoihin jo vuosien ajan. Suomen menestykselle kisoissa ei tosin ole ollut hurraamista ja tästä Kantola on saanut kuulla. Uusin pyöritys käynnistyi, kun Miss Suomi Shirly Karvinen ei päässyt viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä käydyn kilpailun finaaliin. Kantolan asiantuntemusta Miss Suomen sparraajana on ovat kritisoineet julkisuudessa muun muassa stylisti Riku Campo ja entinen missi Lola Odusoga. Pitkään kauneuskilpailuja vetänyt ja missejä kouluttanut Marjo Sjöroos peräänkuulutti ammattitaitoisia vetäjiä Miss Suomi -kisoihin ja yleensäkin alalle pätevämpiä osaajia.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:56:44


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Novon ohipeli tuo taas rahaa

31 tammikuu 2017 10:39:44 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tiistain vetovihje jatkaa viime aikoina hyvin tuottaneita ohipelejään KHL:n heikoimpaan joukkueeseen Novokuznetskiin. Novokuznetskin viidentoista viime pelin saldo KHL:ssä on 0-3-12. Peliesitysten ja joukkueen materiaalin perusteella on yllättävää, ettei joukkue ole hävinnyt kaikkia pelejään. "Lipsahdukset" ovatkin olleet etupäässä seurausta vastustajien motivaation tai keskittymisen herpaantumisesta.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:39:44


Älä pilaa juoksulenkkiä - 5 virhettä ennen sitä

31 tammikuu 2017 10:37:37 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kevään koittaessa lenkkipolut alkavat täyttyä. Valmistaudu juoksutreeneihin oikein. Teetkö perinteisen staattisen venyttelyn ennen lenkkiä? Ei kannattaisi. Tuoreiden tutkimusten mukaan se ei välttämättä ole paras vaihtoehto juoksijalle. Brasilialaistutkimuksen mukaan staattisen venyttelyn jälkeen juokseminen alkoi tahmeammin ja vaati enemmän ponnisteluja. Parin vuoden takaisessa tutkimuksessa puolestaan havaittiin, että juoksijat suoriutuivat heikommin esimerkiksi sadan metrin juoksusta staattisen venyttelyn jälkeen. Tutkimus julkaistiin Plos -tiedejulkaisussa. Ilmiön taustalla on se, että staattinen venyttely pidentää lihaksia sekä käynnistää aivojen ja lihasten välisen refleksin, joka suojelee lihasta ylikuormitukselta. Suojaavan vaikutuksen takia lihas ei enää suorita ponnistuksia niin voimakkaasti. Staattisen venyttelyn sijaan kannattaa venytellä dynaamisesti. Se lämmittää ja aktivoi lihaksia sopivasti juuri ennen lenkkiä. Liikaa ruokaa

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:37:37


Unicef: 48 maailman maata tarvitsee lapsille hätäapua

31 tammikuu 2017 10:33:22 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Joka neljäs maailman lapsi asuu maassa, jossa on meneillään joku kriisi, arvioi YK:n lastenavun järjestö Unicef raportissaan. Unicef sanoo hätäavun tarpeen lisääntyneen. Iso osa avuntarpeesta johtuu Syyrian kriisistä, mutta myös Irakissa, Jemenissä, Etelä-Sudanissa, Nigeriassa ja Afganistanissa on pitkittyneitä aseellisia konflikteja, jotka lisäävät lasten ahdinkoa. Lisäksi eteläistä Afrikkaa koettelee useita vuosia kestänyt kuivuus, joka on alueen pahin 35 vuoteen. Kaikkiaan 48 maata tarvitsee lapsille hätäapua. Unicef arvioi, että näissä maissa 7,5:tä miljoonaa lasta uhkaa aliravitsemus. Heistä lähes puoli miljoonaa asuu Nigeriassa ja saman verran Jemenissä.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:33:22


Kipeä päätös: Norjan hiihtosuuruus jättää Lahden MM-kisat väliin

31 tammikuu 2017 10:31:13 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Norjan Ola Vigen Hattestad kertoi vaikeasta päätöksestään Aftenpostenille. - Kyllä, luovun tämän vuoden päätavoitteestani, Ola Vigen Hattestad, 34, myönsi. Yksi kaikkien aikojen norjalaisista sprinttihiihtäjistä joutui toteamaan, ettei ehdi millään vaadittavaan MM-kisakuntoon. Hattestad on ollut nyt kaksi viikkoa harjoittelematta sohvaperunana.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:31:13


Näin kannustat lasta matematiikan ääreen

31 tammikuu 2017 10:29:06 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tuskaileeko lapsesi, että matematiikka on tylsää? Asiantuntija antaa vinkkejä, miten lasta voi kannustaa ja innostaa kiinnostumaan matikasta. Jos matematiikka tuntuu tylsältä, kannattaa ajatella, että koulumatematiikka on vain pieni osa matematiikkaa. Kannattaa myös muistaa, että matematiikkaa tarvitaan koko ajan elämässä. Kaikki on helpompaa, jos pohjalla on matemaattista ajattelua sen sijaan, että kehittää jonkinlaiset omat välineet. Liian monella on matematiikkaan vaikea suhde, joka on syntynyt koulun aikana ja sen seurauksena. Matematiikka on jäänyt etäiseksi, eikä ovea siihen maailmaan ole löytynyt.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:29:06


Pedofiililehtorin tuomio koveni hovissa - 11 vuotta vankeutta

31 tammikuu 2017 10:26:58 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Itäsuomalaisen pedofiililehtori Kari Olavi Maurasen tuomio nousi Helsingin hovioikeudessa reilusta yhdeksästä vuodesta 11 vuoteen. Itä-Suomen yliopiston lehtorina työskennellyt 55-vuotias mies alisti tekoaikaan 14-16-vuotiaan tytön seksiorjakseen ja painosti tämän harjoittamaan prostituutiota satojen asiakkaiden kanssa. Helsingin käräjäoikeuden tuomiosta selviää, että yhtenä todisteena prostituutiosta oikeudessa oli tytön kirjoittama blogi.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:26:58


Matti Nykänen suutahti Maria Veitolalle - kysymys häiden maksajasta oli liikaa

31 tammikuu 2017 10:26:57 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maria Veitola joutui varomaan sanojaan Nykästen luona vieraillessaan. Joutsenossa Matti ja Pia Nykäsen luona vieraileva Maria Veitola joutuu pyytelemään anteeksi kysymyksiään mäkikotkalta. Veitola ja Nykäset makoilevat sängyllä katselemassa valokuva-albumia, kun parin hääkuvat ilmestyvät selailuun. - Nyt päästiin itse asiaan. Oliks se niin, että nää oli Seiskan kustantamat häät? Veitola kysyy.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:26:57


Yli 100 000 HP:n akussa palovaara, aiheuttaa riskin myös Suomessa - käyttö lopetettava heti

31 tammikuu 2017 10:20:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

HP on kertonut, että osassa sen 2013-2016 myydyistä tietokoneista on akku, joka aiheuttaa vakavan palovaaran. Akkujen takaisinveto koskettaa myös Suomea. Takaisinveto koskee HP:n kannettaviin tietokoneisiin asennettuja Panasonicin valmistamia akkuja. Vika koskee tiettyjä HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- ja HP Pavilion -merkkisiä kannettavia tietokoneita, jotka on myyty maaliskuun 2013 ja lokakuun 2016 välillä. Akun käyttäminen tulee lopettaa välittömästi, HP kertoo . Akku aiheuttaa vakavan palovaaran.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:20:32


Ruotsin olympiasankari vaatii jättikorvauksia suomalaisyhtiöltä: "Olin järkyttynyt, kun kuulin mainoksen"

31 tammikuu 2017 10:09:56 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ruotsin korkeushyppylegenda Stefan Holm on harmistunut St1:n mainoksesta. Ruotsalaislehti Expressenin mukaan Holmin uran kohokohtaa, Ateenassa 2004 olympiakultaa tuonutta suoritusta, on käytetty häikäilemättä hyväksi St1:n mainoskampanjassa. Holmin mukaan suomalainen energiayhtiö ei pyytänyt mainokseen lupaa häneltä.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 10:09:56


Jupe Tuomola kotiutui sairaalasta, vihjaa tupakoinnin lopettamisesta: Sydänentsyymit koholla

31 tammikuu 2017 09:55:04 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

MTV:n tuottaja Jupe Tuomola kertoo Facebookissa kotiutuneensa sairaalareissulta, jonne hän joutui pitkään jatkuneen korkean kuumeen ja angiinan vuoksi. Jupe Tuomola tunnetaan radiosta ja televisiosta. Mies julkaisi lauantaina valokuvan itsestään sairaalassa. Tiistaina mies kertoi kotiutuneensa sairaalasta, jonne oli joutunut pitkään kestäneen korkean kuumeen ja angiinabakteerin vuoksi. Lauantaina Jupe Tuomola kertoi sosiaalisessa mediassa joutuneensa sairaalaan. Tuolloin miehellä epäiltiin keuhkoveritulppaa ja sydänlihastulehdusta influenssan seurauksena.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:55:04


Topshop tekee morsiusmalliston - ja se näyttää jumalaiselta

31 tammikuu 2017 09:55:04 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Edulliset muotiketjut ovat toden teolla pyrkimässä morsiusmarkkinoille. Vasta viime viikolla kerroimme Odd Mollyn lanseeraamasta häämallistosta, ja jo nyt seuraa jatkoa. Myös brittiketju Topshop on kertonut tuovansa markkinoille morsiusmalliston, johon kuuluu hääpukuja, alusvaatteita, asusteita ja morsiusneitojen pukuja. Kokoelma tulee myyntiin huhtikuussa. Kokoelmasta on jo julkaistu pientä esimakua. Upeassa kuvassa malli Grace Elizabeth poseeraa eteerisen kauniina satiinisessa puvussa. Hintatietoja on jo tihkunut medialle: mukaan pukujen hinnat ovat noin 400 euron kieppeillä.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:55:04


Kuvat riutuneesta MM-sankarista hätkäyttivät - "Aikeenani ei ollut tulla niin laihaksi"

31 tammikuu 2017 09:50:49 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Miten voit, Romario? Futisfanit hätkähtivät, kun sosiaalisessa mediassa alkoi liikkua kuvia riutuneesta Romariosta, yhdestä kaikkien aikojen maalitykeistä. Nyt Romario vakuuttaa The Sunin haastattelussa, että syytä suureen huoleen ei ole.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:50:49


Irakilaiskenraali Trumpin kiellosta: Olen taistellut terrorismia vastaan 13 vuotta ja nyt lapseni kysyvät, olenko terroristi

31 tammikuu 2017 09:46:34 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Irakilainen neljän tähden kenraali ihmettelee Trumpin asettamaa maahantulokieltoa CBS:n haastattelussa. - Luulin, että olemme liittolaisia amerikkalaisten ystäviemme kanssa ja nyt tajuamme, että meitä pidetään vain terroristeina, neljän tähden kenraali Talib al-Kenani sanoo CBS:lle Bagdadissa. Irak on yksi seitsemästä maasta, joiden kansalaiset Donald Trump asetti perjantaina väliaikaiseen maahantulokieltoon. Al Kenani on matkustanut viime vuosikymmenen aikana useita kertoja Floridaan tapaamaan USA:n sotilasjohtoa. Hän johtaa Isisin vastaista sotajoukkoa Irakissa, mukaan lukien terrorismin vastaisia erikoisjoukkoja, jotka valloittavat parhaillaan Mosulin kaupunkia.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:46:34


Tällä joukkueella kelpaisi lähteä MM-kisoihin! NHL tarjonnee Leijonille suuren määrän huippuvahvistuksia

31 tammikuu 2017 09:40:11 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Lauri Marjamäki saattaa saada huiman listan NHL-vahvistuksia kevään MM-kisoihin. Eihän päävalmentaja Lauri Marjamäki asialla mielellään spekuloi, mutta Leijonille on nykytilanteen mukaan tarjolla valtava määrä huippuvahvistuksia kevään MM-karkeloihin. Mikäli taalaliigan runkosarja päättyisi tämänhetkisten sijoitusten mukaan, maajoukkueen ovet voisivat avautua peräti 15 NHL-pelaajalle. Tarjonnan suuruus voi vielä vaihdella suuntaan tai toiseen, mutta normaalisti kauden ensimmäinen puolisko on antanut hyvin voimakkaasti osviittaa pudotuspelijoukkueista.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:40:11


Osaatko ajaa oikein parkkihallissa? Yleinen harhaluulo väistämisvelvollisuudesta

31 tammikuu 2017 09:40:11 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Leveä kokoojaväylä ei anna automaattisesti etuajo-oikeutta. Liikenneturvan mukaan monella autoilijalla on harhakäsitys siitä, kenellä on etuajo-oikeus parkkihalleissa. Monissa suuremmissa pysäköintitaloissa on niin sanottuja kokoomaväyliä, jotka ovat leveämpiä kuin itse parkkiruutuväylät. Leveämpi väylä ei kuitenkaan automaattisesti osoita etuajo-oikeutta. - Usein toki kärkikolmio määrää parkkiruutujen suunnasta tulevan väistämään, mutta jos asianmukaisin liikennemerkein ei ole muuta osoitettu, on pääsääntö voimassa, eli oikealta tulevaa väistetään, kertoo Liikenneturvan koulutusohjaaja Erkka Savolainen. Liikenneturvan viisi vinkkiä parkkihalleissa ajamiseen

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:40:11


Sipilän hallitusta kritisoinut oikeuskansleri Jonkka jää eläkkeelle

31 tammikuu 2017 09:40:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jaakko Jonkka pitää vuosilomiaan helmikuun alkupuolelta lähtien. Eläkkeelle hän jää toukokuussa. Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallituksen lainvalmistelua arvostellut oikeuskansleri Jaakko Jonkka jää eläkkeelle toukokuun alussa. Jonkka vetäytyy tehtävästään käytännössä jo aikaisemmin, koska hän alkaa pitää vuosilomiaan helmikuun alkupuolelta lähtien. Oikeuskansleri Jaakko Jonkka jää eläkkeelle toukokuun alussa. Jonkka täyttää helmikuussa 64 vuotta.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:40:10


Kiina imee jalkapallotähtiä - taas lähti brassihyökkääjä

31 tammikuu 2017 09:35:55 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kiinan Superliiga on nostanut profiiliaan merkittävästi useilla huippuluokan pelaajasiirroilla. Viimeisin Itä-Aasiaan matkaava huippufutari on Espanjan Villarrealista Fabio Cannavaron valmennukseen Tianjin Quanjianiin siirtyvä brassikärki Alexandre Pato. 27-vuotias Pato ehti pelata vain 11 ottelua puolen kauden aikana Villarrealissa ennen siirron toteutumista. Hyökkääjä oli siirtynyt espanjalaisseuraan vain viime kesänä.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:35:55


Gmailiin iso parannus - kaikki liitetiedostot eivät tule jatkossa perille

31 tammikuu 2017 09:27:25 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Google kieltää tietynlaisten liitetiedostojen lähettämisen Gmailissa. Kiellettyjen listalle joutuvat javascript-tiedostot. Tiedoston tunnistaa siitä, että sen pääte on.js. Javascript on ohjelmoitinkieli, jolla tehdyt hyökkäykset ovat sähköposteissa - ja ylipäätään internetissä - yleisiä. Google perustelee javascript-tiedostojen kieltoa nimenomaan tietoturvalla.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:27:25


5-vuotiasta pidettiin vangittuna Washingtonin lentokentällä - Spicer puolusteli

31 tammikuu 2017 09:25:16 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Valkoisen talon lehdistösihteerin mukaan iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä siinä, kuka on uhka. Boris Johnson ja Angela Merkel lyttäsivät Trumpin maahantulokiellon selvin sanoin. (CNN) Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin asettama maahantulokielto seitsemän muslimienemmistöisen maan kansalaisille on aiheuttanut heti ylilyöntejä. Lauantaina viisivuotiasta poikaa oli pidetty kiinniotettuna tuntien ajan Washingtonissa Dullesin lentokentällä. mukaan poikaa oli pidetty käsiraudoissa.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:25:16


New York Times: Monet viihdejätit hiirenhiljaa Trumpin määräyksestä - pelkäävät Trumpin kostoa

31 tammikuu 2017 09:23:09 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Esimerkiksi Disney, Time Warner ja Universal ovat olleet poikkeuksellisen hiljaa Donald Trumpin kiistellyn maahantulomääräyksen suhteen. Iltalehti uutisoi tiistaina, kuinka lukuisat amerikkalaisfirmat Fordin, Starbucksin, Coca-Colan ja Niken johdolla vastustavat Donald Trumpin määräämää maahantulokieltoa. New York Times luettelee lukuisia amerikkalaisia viihdejättejä, jotka ovat olleet hiiren hiljaa, vaikka Trump on määrännyt maahantulokiellon seitsemän maan kansalaiselle.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:23:09


UPM:n ennätysvuosi kantoi loppuun asti

31 tammikuu 2017 09:16:48 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Metsäyhtiö UPM:n vertailukelpoinen liikevoitto kohosi loka-joulukuussa 283 miljoonaan euroon vuoden takaisesta 247 miljoonasta eurosta. Sen sijaan liikevaihto supistui 2,48 miljardiin euroon vuotta aiemmasta 2,57 miljardista eurosta. UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen kuvailee yhtiön koko viime vuotta taloudellisesti ennätykselliseksi.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:16:48


Barkovilla mystinen vamma: "Jonain päivänä tunnen oloni paremmaksi, toisena taas en kovinkaan hyväksi"

31 tammikuu 2017 09:16:48 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Aleksander Barkov on ollut poissa tositoimista jo yli kuukauden. Barkov loukkaantui 28. joulukuuta pelatussa ottelussa Torontoa vastaan. Barkov sai vamman kiekon osuttua hänen kylkeensä kipeästi. Loukkaantuminen sattui ikävään aikaan, sillä Tappara-kasvatti oli pääsemässä oivaan vireeseen.

Více Kaikki uutiset Time31 tammikuu 2017 09:16:48


1 2 3 4