Taivaan tulet viimeinen jakso

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Gilmoren tytöt -sarjan uudessa jaksossa annetaan isosti kunniaa suomalaiselle säveltäjälle

27 marraskuu 2016 10:41:09 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Gilmoren tytöt -sarjasta julkaistiin Netflix-suoratoistopalvelussa perjantaina neljä uutta jaksoa, jotka huipentavat sarjan lopun. Säveltäjä Esa-Pekka Salosen nimi tulee esille järjestyksessään toisessa uudessa jaksossa. Gilmoren tytöt -suosikkisarja päättyy neljä erikoispitkää jaksoa sisältävään uuteen kauteen. Moni Gilmoren tyttöjen fani lienee jo ahminut kertaheitolla kaikki sarjan neljä uutta, puolitoistatuntista jaksoa. Sarjan vastikään julkaistussa uuden kauden toisessa jaksossa on selkeä Suomi-viittaus. Jakson dialogissa mainitaan suomalainen kapellimestari ja säveltäjä.

Vice Kaikki uutiset Time27 marraskuu 2016 10:41:09


Ads

Good Wifen viimeinen kausi alkaa tänään - uusi sisarsarja jo tekeillä

27 kesäkuu 2016 05:34:09 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Good Wife ei enää saanut jatkoa, mutta tarina jatkuu silti uudessa draamasarjassa. Jenkkidraama Good Wife jatkuu tänään seitsemännen kauden uusilla jaksoilla. Tunnelmat ovat katkeransuloiset, sillä kyseessä on samalla vihonviimeiseksi jäävä kausi, joka on jo kokonaisuudessaan katseltavissa maksullisessa Ruutu+-palvelussa. Sarjan faneja helpottanee silti tieto, että työn alla on jo Good Wifen sisarsarja. Siinä tullaan keskittymään Diane Lockhartin ja Lucca Quinnin hahmoihin. Lucca ilmestyy meillä kuvioihin heti tämän illan avausjaksossa. Vaalikohu on takanapäin, mutta Alicia painiskelee yhä sen jälkimainingeissa. Oikeussalissa hän tutustuu Luccaan, josta tulee nopeasti hänen ystävänsä ja uusi liittolaisensa. Samaan aikaan Louis Canning suostuttelee parhaansa mukaan Aliciaa omiin riveihinsä. Pystyykö Alicia vastustamaan kiusausta?

Vice Kaikki uutiset Time27 kesäkuu 2016 05:34:09


Yllätyslähtö Greyn anatomiasta: Sara Ramirez jätti sarjan - kauden viimeinen jakso tänään

20 kesäkuu 2016 09:08:04 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Greyn anatomian 12. kausi päättyy tänään. Samalla ruudusta poistuu Callien hahmo. Meredithille ja kumppaneille jätetään tänään jäähyväiset, joskaan ei lopullisia sellaisia. Greyn anatomia saa vielä jatkoa 13. tuotantokauden muodossa, myös meillä Suomessa näillä näkymin lokakuussa. Jo nyt tiedetään, että Callien hahmoa ei kuitenkaan enää tulla mukana näkemään, sillä näyttelijä Sara Ramirez jätti sarjan tänään meillä nähtävän jakson päätteeksi. Siinä Callie ja Arizona selvittelevät välejään ja huoltajuusasioita vielä viimeisen kerran. Sarjan luojalle Shonda Rhimesille lähtöuutinen tuli melkoisen yllätyksenä. Hän sai kuulla asiasta vain kolmisen päivää ennen virallista ilmoitusta. Näyttelijä kertoi hänelle päätöksestään vasta sen jälkeen, kun 12. kauden kuvaukset oli saatu kokonaisuudessaan purkkiin. Ramirez ehti esittää Callie Torresia vuosikymmenen ajan.

Vice Kaikki uutiset Time20 kesäkuu 2016 09:08:04


Viimeinen Haluatko miljonääriksi? -jakso tänään: Jaajo tekee Harria mustasukkaiseksi vitsailemalla vaimolle soittamisesta

09 huhtikuu 2016 14:50:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Juontaja Jaajo Linnonmaan letkeä sanailu on kestänyt kisakauden alusta loppuun. Maailman suosituin tv-visa Haluatko miljonääriksi? palasi suomalaisiin ruutuihin alkuvuodesta ja keräsi heti jättiyleisöt. Koko 12 jakson tuotantokausi on ollut katsojamääriltään menestys. Tänään nähdään kauden viimeinen jakso. Harri Mäkivuokko Kirkkonummelta jatkaa viidentuhannen euron kysymyksestä. Hän on käyttänyt jo kaksi oljenkortta, kaverille kilauttaminen on vielä jäljellä.

Vice Kaikki uutiset Time09 huhtikuu 2016 14:50:39


Haluatko miljonääriksi? -ohjelman viimeinen jakso tänään: jatkosta ei ole vielä infottu

09 huhtikuu 2016 07:33:58 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Päättyvä kausi on ollut supersuosittu. Haluatko miljonääriksi? starttasi Nelosella tammikuussa. Edellisen kerran ohjelmaa esitettiin Suomessa vuonna 2007. Alkuvuoden ylivoimaisesti katsotuin ohjelma ponnahti heti supersuosituksi ja keräsi tasaisesti miljoonayleisön. Jaajo Linnonmaa on kolmas Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja Suomessa. Ennen häntä ohjelmaa ovat isännöineet Lasse Lehtinen ja Ville Klinga.

Vice Kaikki uutiset Time09 huhtikuu 2016 07:33:58


Varo juonipaljastuksia - Haluatko miljonääriksi? -jaksossa kauden roisein kysymys

01 huhtikuu 2016 10:45:23 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Huomenna lauantaina nähdään Haluatko miljonääriksi? -kauden toiseksi viimeinen jakso. Varo juonipaljastuksia! Suosittu tietovisailu on kerännyt television äärelle tämän vuoden aikana viikottain lähes miljoona katsojaa. Huomenna nähtävässä ensi lauantain jaksossa nähdään poikkeuksellinen kysymys, jota on mainostettu muun muassa ohjelman tiedotteessa ehkä ohjelman historian pikkutuhmimmaksi kysymykseksi. Jos et halua tietää etukäteen huomenna nähtävän ohjelman kysymystä, kannattaa jättää tämän jutun lukeminen huomisiltaan.

Vice Kaikki uutiset Time01 huhtikuu 2016 10:45:23


Pääsiäiseksi lämpenee, mutta taivaalta tulee tavaraa

18 maaliskuu 2016 07:44:08 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Pääsiäisen sää ei houkuttele ulkoilemaan. Eteläiseen Suomeen satoi torstain ja perjantain välisenä yönä 4-5 senttiä lunta. Suomessa on nyt lunta lähes koko maassa lukuun ottamatta Lounais-Suomea ja Salo-Turku-Pori-linjaa. – Lumi on tosin monissa paikoissa sellaista koristekerrosmaista, sanoo Ilmatieteen laitoksen meteorologi Juha Jantunen.

Vice Kaikki uutiset Time18 maaliskuu 2016 07:44:08


Taivaan tulet herää henkiin teatterissa

24 elokuu 2015 10:34:10 Yle Uutiset | Tuoreimmat uutiset

Kemijärvelle sijoittuva Taivaan tulet -televisiosarja herää henkiin teatterin lavalla. Tamperelainen Pyynikin kesäteatteri esittää ensi kesänä näytelmän Taivaan tulet.

Vice Kulttuuri Time24 elokuu 2015 10:34:10


Sari Havas Me Naisissa: Seksielämässäni on ollut ihana jakso

11 kesäkuu 2015 15:37:29 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Näyttelijä Sari Havas kertoo Me Naiset -lehden jutussa seksielämänsä avautuneen neljäkymppisenä. Taivaan tulet -sarjasta tuttu näyttelijä Sari Havas, 53, kertoo uusimmassa Me Naiset -lehden haastattelussa seksielämänsä avartumisesta kymmenisen vuotta sitten. – Vasta nelikymppisenä tajusin, että oho, näin täysillä seksistä voi nauttia. Nyt osaan ja haluan nauttia ja ajattelen, että voi kun aika menisi hitaasti, että ehtisin nauttia kaikesta, Havas sanoo jutussa.

Vice Kaikki uutiset Time11 kesäkuu 2015 15:37:29


Mayweatheriltä yllättävä paljastus: "Se tulee olemaan viimeinen otteluni"

03 toukokuu 2015 08:33:33 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Floyd Mayweather kertoi superottelun jälkeen tulevaisuuden suunnitelmistaan. Osa nyrkkeilyfaneista varmasti oletti, että pitkään odotettu vääntö Manny Pacquiaoa vastaan olisi 38-vuotiaan jenkki-iskijän uran viimeinen ottelun. Näin ei kuitenkaan ole. – Minun viimeinen otteluni on syyskuussa. Sen jälkeen minun on aika pistää pillit pussiin, Mayweather paljasti heti ottelun jälkeen.

Vice Kaikki uutiset Time03 toukokuu 2015 08:33:33