susanne päivärinta kuva

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Susan Sarandon, 70, sädehti punaisella matolla Cannesissa - lainasi tyylinsä nostalgisesta kuvasta 39 vuoden takaa

19 toukokuu 2017 06:13:52 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Näyttelijäkonkari häikäisi juhlaeleganssillaan, johon hän haki innoitusta 39 vuoden takaisesta tyylistään. Susan Sarandon juhli torstaina Cannesissa elokuvafestivaaleilla, jotka järjestetään tänä vuonna 70. kerran. Torstaina näyttelijätär ikuistettiin kuviin punaisella matolla ennen Loveless-elokuvan ensi-iltaa. Sarandon juhli pitkässä mustassa nahkahameessa, johon hän oli yhdistänyt valkoisen kauluspaidan ja mustan bleiserin. Vain muutamaa tuntia ennen punaisella matolla astelemistaan Sarandon jakoi Instagram-tilillään otoksen itsestään Cannesissa vuonna 1978. Nostalgisessa kuvassa Sarandonin yllä nähdään niin ikään musta bleiseri. Hän on kuvassa 31-vuotias.

Vice Kaikki uutiset Time19 toukokuu 2017 06:13:52


Ads

Sensuroimaton Päivärinta, jakso 3: Terroristien kaappaama kone kohti ydinvoimalaa Suomessa - näin Ilkka Kanerva toimisi

17 toukokuu 2017 17:20:20 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

IL-TV:n uuden Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelman kolmannen jakson vieraina nähdään ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Ilkka Kanerva ja teatteriohjaaja Lauri Mattila. Kanerva näyttää muun muassa jaksossa, millainen puhelu uhkatilanteessa olisi pääministerin ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan välillä. Teatteriohjaaja Lauri Mattila puolestaan kertoo poikkeuksellisesta esityksestään, jossa yksi katsoja kuskataan autolla Helsingistä Jäämerelle ja avautuu teatteriohjaajan elämästä työmarkkinatuen varassa. Haastattelijana toimii IL-TV:n erikoistoimittaja Susanne Päivärinta. Suoraa puhetta ja tärkeitä kysymyksiä - tämä kannattaa todella katsoa!

Vice Kaikki uutiset Time17 toukokuu 2017 17:20:20


Tuleva oikeusministeri Antti Häkkänen Susanne Päivärinnan haastateltavana

04 toukokuu 2017 05:04:25 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

IL-TV:n uuden keskusteluohjelman Sensuroimaton Päivärinta -avausjaksossa vieraina olivat pastori Marjaana Toiviainen, tuleva oikeusministeri Antti Häkkänen sekä rajut syöpähoidot läpikäynyt PAM:n puheenjohtaja Ann Selin. Katso videolta Antti Häkkäsen osuus Sensuroimaton Päivärinta -avausjaksossa.

Vice Kaikki uutiset Time04 toukokuu 2017 05:04:25


Ann Selin Susanne Päivärinnan haastateltavana

04 toukokuu 2017 05:04:24 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

IL-TV:n uuden keskusteluohjelman Sensuroimaton Päivärinta -avausjaksossa vieraina olivat pastori Marjaana Toiviainen, tuleva oikeusministeri Antti Häkkänen sekä rajut syöpähoidot läpikäynyt PAM:n puheenjohtaja Ann Selin. Katso videolta Ann Selinin osuus Sensuroimaton Päivärinta -avausjaksossa.

Vice Kaikki uutiset Time04 toukokuu 2017 05:04:24


Sensuroimaton Päivärinta alkaa tänään IL-TV:ssä - luvassa suoraa puhetta

03 toukokuu 2017 05:50:22 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ohjelman vetäjä Susanne Päivärinta lupaa ohjelmaan vieraita laidasta laitaan. Sensuroimaton Päivärinta alkaa tänään IL-TV:ssä. Ohjelman vieraat ovat vielä salaisuus. Susanne Päivärinnan vetämän uuden keskusteluohjelman Sensuroimattoman Päivärinnan ensimmäinen jakso nähdään IL-TV:ssä 3. toukokuuta kello 19 alkaen.

Vice Kaikki uutiset Time03 toukokuu 2017 05:50:22


Susanne Päivärinta saa uuden ohjelman: IL-TV:ssä alkaa Sensuroimaton Päivärinta

18 huhtikuu 2017 15:24:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Susanne Päivärinta aloittaa uuden ohjelmansa Sensuroimaton Päivärinta IL-TV:ssä. Toukokuun 3. päivä se alkaa: uunituore keskusteluohjelma, joka ei tule jättämään kylmäksi. IL-TV:n erikoistoimittaja Susanne Päivärinta ei kysy pelkästään mitä tapahtui - vaan miksi tapahtui. Päivärinnan uusi ohjelma sisältää kiinnostavia vieraita ja yllättäviä kysymyksiä, joilla on väliä. Sensuroimaton Päivärinta on utelias, rohkea ja reilu. Tarjolla on syvällistä puhetta ja ihmettelyä siitä, pitääkö maailma nähdä sellaisena kuin se on - vai sellaisena kuin sen toivoisi olevan? Milloin liika on liikaa ja sopivasti on liian vähän? Sensuroimaton Päivärinta tulee IL-TV:stä keskiviikkoisin kello 19, mutta se on katsottavissa aina, kun sinulle sopii. Päivärinnan uusi talkshow on nähtävissä osoitteessa iltv.fi. Katso Sensuroimaton Päivärinta, jotta tietäisit ja viihtyisit - tätä ei kannata jättää katsomatta!

Vice Kaikki uutiset Time18 huhtikuu 2017 15:24:40


Susanne Päivärinta saa uuden ohjelman: IL-TV:ssä alkaa Sensuroimaton Päivärinta

18 huhtikuu 2017 14:40:12 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Susanne Päivärinta aloittaa uuden ohjelmansa Sensuroimaton Päivärinta IL-TV:ssä. Iltalehden erikoistoimittajaksi siirtynyt Susanne Päivärinta saa oman ohjelman. Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelma alkaa IL-TV:ssä keskiviikkona 3. toukokuuta. - Intoa täynnä, kohti jotakin aivan uutta, Päivärinta kuvailee tunnelmiaan.

Vice Kaikki uutiset Time18 huhtikuu 2017 14:40:12


Päivärinta sivalsi Ylen Kivistä Twitterissä - kiitti myös yleisöä tuesta

11 helmikuu 2017 07:46:56 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Susanne Päivärinnan kipakka vastaus Yleisradion johtajan Lauri Kivisen mitätöintiin toi yleisöltä myötätuntovyöryn. Yleltä torstaina irtisanoutunut Susanne Päivärinta joutui perjantaina Yleisradion toimitusjohtajan Lauri Kivisen julkisen kritiikin kohteeksi Helsingin Sanomissa, kun Kivinen kiisti Päivärinnan Yleä kohtaan esittämät syytökset vaikutusyrityksistä journalismiin. Helsingin Sanomien haastattelussa Kivinen pitää Päivärinnan väitteitä "irrallisina ja täsmentämättöminä", eikä niitä hänen mukaansa "voi ottaa vakavasti".

Vice Kaikki uutiset Time11 helmikuu 2017 07:46:56


Ylestä eronnut Päivärinta Twitterissä: "Huikea aamu"

10 helmikuu 2017 11:07:36 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Yleisradiosta eilen eronnut A-studion juontaja Susanne Päivärinta kertoo Twitterissä saaneensa paljon positiivista palautetta eroilmoituksensa johdosta. Yleisradiosta torstaina eronnut A-studion juontaja ja toimittaja Susanne Päivärinta kertoo Twitterissä saaneensa paljon tukea ja positiivista palautetta eroilmoituksensa johdosta. Päivärinta kirjoitti Twitterissä perjantaina kiitokset saamastaan tuesta. "Huikea aamu. Ja mikä valo! Nöyrä kiitos tuestanne ja hurjasta viestitulvastanne." Sensuuri suututti

Vice Kaikki uutiset Time10 helmikuu 2017 11:07:36


HS: Yleltä lähtenyt Päivärinta syytää päätoimittaja Jääskeläistä painostuksesta

09 helmikuu 2017 20:43:52 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Torstaina irtisanoutunut Ylen pitkäaikainen toimittaja Susanne Päivärinta arvostelee Helsingin Sanomien haastattelussa Ylen päätoimittajaa ohjelmiin kohdistuvasta painostuksesta. 20 vuoden uran Ylellä tehnyt toimittaja Susanne Päivärinta syytti vastaavaa päätoimittajaa Atte Jääskeläistä jo aiemmin torstaina sensuurista ja kovasta johtamistyylistä. Päivärinta avasi lähtönsä syitä päivällä kollegoilleen lähettämässään sähköpostiviestissä.

Vice Kaikki uutiset Time09 helmikuu 2017 20:43:52