Susanna Tanni Pics

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Rakkaus voitti: Playboy-äiti Susanna Tanni ja aviomies peruivat eronsa

27 kesäkuu 2017 20:17:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tannit hakivat avioeroa vielä alkuvuodesta. Alkuvuodesta uutisoitiin Portugalin Playboyn sivuilla poseeranneen Susanna Tannin jättäneen avioeropaperit yhdessä miehensä Jarnon kanssa. Pariskunnan harkinta-aika näyttää tuottaneen tulosta, sillä tänään tiistaina pariskunnan molemmat osapuolet ilmoittivat tuoreella parisuhdestatuksellaan Facebookissa eroaikeiden olevan historiaa.

Vice Kaikki uutiset Time27 kesäkuu 2017 20:17:32


Ads

Playboyäiti Susanna Tannin elämä uusiksi - avioero ja erikoinen ammatti: "Olen yksisarvishoitaja"

28 tammikuu 2017 16:16:27 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Susanna Tanni on jättänyt eropaperit ja löytänyt uuden asunnon sekä ammatin. - Valmistuin jokin aika sitten yksisarvishoitajaksi, alastonkuvaukset taakseen jättänyt Tanni kertoo. Susanna Tanni on laittanut eropaperit vireille, kyseessä on hänen toinen eronsa. Susanna on kaikessa hiljaisuudessa opiskellut uuden ammatin, hän on yksisarvishoitaja. Suuri yleisö muistaa Susannan Portugalin Playboy-lehden alastonkuvista. Susanna Tanni nousi otsikoihin, kun hänet pyydettiin Portugalin Playboy-lehden kuvauksiin.

Vice Kaikki uutiset Time28 tammikuu 2017 16:16:27


Playboy-äiti Susanna Tanni kauppaa hulppeaa kartanoaan - tältä siellä näyttää

21 joulukuu 2016 05:31:58 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Playboyssa poserannut Susanna Tanni myy Lempäälässä sijaitsevaa hulppeaa omakotitaloaan. Amerikkalaistyylisessä 257 neliön talosta löytyy muun muassa poreallas, kattosänky, kolme parveketta ja jännittävä pyykkikuilu yläkerrasta alakertaan. Kaksikerroksisen talon sydämen muodostavat olohuone ja keittiö, jotka ovat talon keskellä.

Vice Kaikki uutiset Time21 joulukuu 2016 05:31:58


Hoitovirhe aiheutti työkyvyttömyyden - Plaboy-äiti Susanna Tannin tulot romahtivat

01 marraskuu 2016 15:34:49 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Playboyssa poseeranneen Susanna Tannin tulot romahtivat edellisvuoteen verrattuna. Tannin ansiotulot olivat viime vuonna 3078 euroa, pääomatulot 1187 euroa. Vuoden 2014 tulot olivat aivan eri luokkaa, sillä tuolloin hänen pääomatulonsa olivat peräti 256 774 euroa ja ansiotulot 3 382 euroa. – Hoitovirheestä aiheutunut hermosärky pakotti minut luopumaan kahdesta yrityksestäni, joita en pystynyt hoitovirheen jälkeen aiheutuneiden särkyjen takia sillä hetkellä hoitamaan. Molemmat yritykset, salaattibaari sekä jooga- ja pilatessali olivat suuria haaveitani, joista jouduin luopumaan vain lyhyen ajan jälkeen perustamisesta, Tanni kertoo

Vice Kaikki uutiset Time01 marraskuu 2016 15:34:49


Susanna Ingerttilä hakee avioeroa

19 syyskuu 2016 16:12:12 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Viidakon tähtösistäkin tuttu Susanna Ingerttilä hakee avioeroa. Elokuussa Helsingin käräjäoikeuteen jätetyn hakemuksen mukaan Ingerttilä hakee avioeroa yksin. Iltalehti tavoitti Ingerttilän, joka vahvisti avioerohakemuksen, mutta sen tarkemmin hän ei tässä vaiheessa kommentoinut asiaa.

Vice Kaikki uutiset Time19 syyskuu 2016 16:12:12


Susanna Laine: Rakastan miehiä... ja naisia!

25 heinäkuu 2016 18:54:24 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Laitoimme Susannan pelaamaan kesän kunniaksi ”rakastan, en rakasta” -peliä. Jokainen muistaa lapsuudesta pelin, jossa piti nyppiä päivänkakkaran terälehtiä ja laskea vuorotellen "rakastan, en rakasta". Laitoimme toimittaja Susanna Laineen pelaamaan peliä ja kertomaan samalla, mitä hän rakastaa ja mitä ei. Aurinkoisella Susannalla oli vaikeuksia keksiä asioita, joita hän ei rakasta. Rakastettavia asioita sen sijaan löytyi runsaasti.

Vice Kaikki uutiset Time25 heinäkuu 2016 18:54:24


Susanna Tanni avautuu pieleen menneestä hammaslääkärikäynnistä: "Minä toivoin jo kuolevani"

13 kesäkuu 2016 17:00:08 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Playboy-äiti Susanna Tanni avautuu Facebook-postauksessaan kahden vuoden takaisesta viisaudenhampaan poistosta, joka muutti naisen elämän täysin. Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut Susanna Tanni kertoo juuri julkaisemasssaan Facebook-päivityksessä hammaslääkärikäynnistä, joka muutti hänen elämänsä täysin kaksi vuotta sitten. Operaatio ei sujunut helposti ja hammaslääkäri laittoi Tannille puudutusainetta useita kertoja. Viimeisellä kerralla puudutusaineen piikki läpäisi Tannin kasvojen tuntohermon hermorungon. – Jokainen voi halutessaan googlettaa kolmoishermosäryn ja huomaatte, että se on pahimpia ihmisen kohtaamia kiputiloja. Jälkeenpäin selvisi, että lääkäri oli laittanut minuun hyvin paljon enemmän puudutusainetta kuin mikä olisi ollut sallittua. Selvisi myös, että lääkäri ei olisi saanut kyseistä poistoa tehdä. Aloin hyvin pian kärsimään kivuista, jollaisia en olisi kuvitellut olevan olemassakaan. Otin kaikki maailmassa olevat särkylääkkeet käyttööni, mutta jouduin toteamaan ettei mikään niistä auttanut minua. Lääkäri pyysi vain odottamaan, kyllä se siitä menisi pois. Ei mennyt. En pystynyt enää syömään , enkä puhumaan. Kymmenen asteen kipu 24/7 jatkui. Minä toivoin jo kuolevani, Tanni kirjoittaa.

Vice Kaikki uutiset Time13 kesäkuu 2016 17:00:08


Isis julkaisi videon Turkin tankin "tuhosta"

22 huhtikuu 2016 10:34:52 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Terroristijärjestö Isisin äänitorvi Amaq-uutistoimisto on julkaissut videon, joka väitetysti esittää turkkilaisen tankin tuhoamista Irakissa. Turkkilainen M60T-tankki otti osuman jihadistien tankintorjuntaohjuksesta Irakin Mosulin pohjoispuolella Ninevehissä. Amaq-uutistoimiston julkaiseman videon mukaan se on kuvattu tämän viikon tiistaina. Isisin propagandan välittäjänä tunnettu Amaq väittää, että tankki tuhoutui.

Vice Kaikki uutiset Time22 huhtikuu 2016 10:34:52


Playboy-malli Susanna Tanni, 42, seksuaalisuudestaan: "En vetoa päänsärkyyn"

28 helmikuu 2016 15:31:03 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Susanna Tannista naisten pitäisi lähestyä omaa seksuaalisuuttaan mutkattomammin. Susanna Tanni ei halua peitellä omaa seksuaalisuuttaan. – Se on osa minua, hän sanoo.

Vice Kaikki uutiset Time28 helmikuu 2016 15:31:03


Playboy-äiti Susanna Tanni: "Kuvausmatka peruuntui oikeustaiston takia"

28 helmikuu 2016 15:28:49 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Playboy-malli Susanna Tanni joutui perumaan Meksikoon suuntautuneen kuvausmatkan, sillä hän haluaa keskittyä tulevaan oikeustaistoon. Kun viiden lapsen äidin Susanna Tannin, 42, Playboy-kuvat tulivat julkisuuteen, hänen elämänsä muuttui täysin. Myös Susannan aviomies on ollut kokonaan uuden tilanteen edessä; miten suhtautua asiaan, kun oman vaimon alastonkuvista on tullut lähes kansallisomaisuutta? – En usko mieheni kokeneen varsinaisesti mustasukkaisuutta, mutta tiettyä epävarmuutta siitä, mihin tämä kaikki johtaa, Susanna myöntää.

Vice Kaikki uutiset Time28 helmikuu 2016 15:28:49