redraman pituus

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Pituus voi vaikuttaa verenpaineeseen - lyhyillä on korkeampi

28 huhtikuu 2017 17:41:36 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Suomalaistutkimuksen mukaan ihmisen pituus voi vaikuttaa siihen, miten korkea verenpaine hänellä on. Mitä lyhyempi henkilö, sitä korkeampi verenpaine, tulokset osoittavat. Turun ja Helsingin yliopiston tutkijat tekivät havaintonsa selvittämällä 534 keskimäärin 61-vuotiaan helsinkiläisen verenpaineet perinteisellä yhden kerran mittauksella sekä vuorokausimittauksella.

Vice Kaikki uutiset Time28 huhtikuu 2017 17:41:36


Ads

The Voice of Finland alkaa sanasodalla: Michael Monroe näyttää Redramalle keskisormea - "Not cool, man"

03 tammikuu 2017 16:01:08 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Michael Monroe hermostuu, kun Redrama vie kilpailijan hänen nenänsä edestä. The Voice of Finland alkaa tämän viikon perjantaina. Michael Monroe ja Redrama ottavat toisistaan heti mittaa. Anna Puu ryhtyy rauhoittelemaan miehiä. The Voice of Finlandin kuudes tuotantokausi alkaa tämän viikon perjantaina Nelosella. Tunteet käyvät kuumina heti avausjaksossa, kun Michael Monroelle ja Redramalle tulee sanaharkkaa eräästä kilpailijasta. Molemmat miehet haluaisivat hänet omiin joukkoihinsa. Michael jopa rientää esityksen päätyttyä lavalle ja heittää laulajalupauksen kanssa yläviitoset. Eleestä huolimatta kilpailija valitsee tähtivalmentajakseen Redraman.

Vice Kaikki uutiset Time03 tammikuu 2017 16:01:08


Rakastunut Redrama hehkuttaa onneaan: "Asumme yhdessä"

11 marraskuu 2016 19:29:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Musiikkimaailman tavoiteltuihin poikamiehiin kuulunut Redrama on rakastunut ja täystyöllistetty. Mies uhkuu hyvää oloa ja näyttää freesiltä. Alkoholittomia vuosia on takana jo kuusi. - Asun avoliitossa pääkaupunkiseudulla, yhdessä on oltu pian vuosi, Redrama kertoo hymyssä suin.

Vice Kaikki uutiset Time11 marraskuu 2016 19:29:21


Redrama: "Nautin taas musiikin tekemisestä"

13 syyskuu 2016 14:59:38 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

14-vuotiaasta omaa musiikkia tehnyt Redrama eli Lasse Mellberg kertoo uuden kappaleen syntyneen vähitellen. Redrama kertoo nauttivansa taas musiikin tekemisestä. Hän kertoo oppivansa erityisesti mokien kautta. Uusi Aaltoo-kappale on kuunneltavissa Spotifyssa. Artisti Redrama eli Lasse Mellberg julkaisee uutta musiikkia, tällä kertaa yhteistyönä muusikko, säveltäjä ja sanoittaja Jurekin kanssa. Jurek palkittiin eilen Vuoden kevyen musiikin tekijänä. Artistien yhteistyökappale kantaa nimeä Aaltoo. Redrama tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2003, vaikka onkin tehnyt musiikkia 14-vuotiaasta. Aikaisemmin Mellberg julkaisi lähinnä englanninkielistä materiaalia, kappale on kuitenkin suomeksi.

Vice Kaikki uutiset Time13 syyskuu 2016 14:59:38


Team Redraman jatkajat ovat selvillä - heidän kilpailunsa jatkuu!

25 maaliskuu 2016 20:46:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

The Voice of Finlandin ensimmäisen live-lähetyksen jatkajat ovat selvillä. Illan ensimmäisessä TVOF-live-lähetyksessä nousivat lavalle Michael Monroen ja Redraman joukkueet. Kunnialla oman tonttinsa hoitanut Team Michael oli vuorossa ensimmäisenä, ja jatkoon tiukassa kilpailussa selvisivät Riikka Jaakkola, Tuomas Junnikkala, sekä Daniel Sanz. Toisena vuoroon asteli Team Redrama, jonka laulajat mittelivät toistensa kanssa toinen toistaan hienommilla esityksillä. Lopulta voittajiksi ja jatkoon menijöiksi selviytyivät kappaleen Stand By Me esittänyt Alex Ikonen, Anna Karlsson Imagine Drangonsin tutuksi tuomalla Demons kappalella, sekä Paula Vesalan kappaleen Tequila esittänyt Meri Vahtera Margarita Kondakova kappaleellaan Since You've Been Gone tippui jatkosta.

Vice Kaikki uutiset Time25 maaliskuu 2016 20:46:32


The Voice of Finland -tähtivalmentaja Redrama: "Tyttöystävä ymmärtää työkiireet hyvin"

23 maaliskuu 2016 16:44:27 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Michael Monroeta lukuun ottamatta kaikki The Voice of Finlandin tähtivalmentajat ovat mukana toista kautta. Rap-maailmaa edustaa nykyään Redrama. Kokemus on tuonut hänellekin lisää näkemystä valmentamiseen. – Pitää mennä välillä vielä enemmän järjellä kuin fiiliksellä. Haluan silti luottaa myös tunteeseen, Redrama linjaa.

Vice Kaikki uutiset Time23 maaliskuu 2016 16:44:27


The Voice of Finlandin kilpailija kuumotti: "Redrama, mitä teit?"

28 tammikuu 2016 19:16:18 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

The Voice of Finlandissa esiintynyt Mitra Matouf olisi halunnut Redraman valmennettavaksi. Toisin kävi. Iranissa syntynyt, mutta kahdeksan vuotta sitten suomalaistunut Mitra Matouf, 21, ei voinut uskoa silmiään, kun Tarja Turusen, Olli Lindholmin ja Michael Monroen tuolit kääntyivät illan The Voice of Finlandin jaksossa. Tai oikeastaan hän ei voinut uskoa sitä, että Redrama ei halunnut häntä tiimiinsä. Räppäri oli nimittäin juuri se, jonka Mitra oli etukäteen ajatellut valitsevansa, jos useampi tähtivalmentajista hänet tahtoo. – No niin, Redrama! Mitä sinä teit? Mitra kuumotti miestä lähetyksessä.

Vice Kaikki uutiset Time28 tammikuu 2016 19:16:18


Redrama The Voice of Finlandista: "Ei hali-hali-pusi-pusi-meininkiä"

08 tammikuu 2016 09:20:08 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Redrama mittelee tänään käynnistyvän The Voice of Finlandin voitosta tosissaan. Tänään käynnistyvän The Voice of Finlandin tähtivalmentajat ovat sekä kulisseissa että kameran edessä hyvää pataa. Se ei silti tarkoita, etteikö voitosta kamppailtaisi tosissaan. - Meininki ei todellakaan ole mitään hali-hali-pusi-pusia, kilpasilla tässä ollaan, Redrama kuvailee suorasukaisesti.

Vice Kaikki uutiset Time08 tammikuu 2016 09:20:08


Veljensä viisi vuotta sitten menettänyt Redrama: "Surun kanssa voi oppia elämään"

18 joulukuu 2015 06:25:19 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Rap-artisti Redrama eli Lasse Mellberg levytti J. Karjalaisen Villejä lupiineja edesmenneen veljensä muistoksi. Räppäri Redrama eli Lasse Mellberg esittää SuomiLOVE-ohjelmassa tulkintansa J. Karjalaisen Villeistä lupiineista. Hän on myös levyttänyt kappaleen ja omistanut sen viisi vuotta sitten kuolleelle pikkuveljelleen Albertille. Kappale julkaistiin joulukuun alussa. Muusikko kertoo Iltalehdelle, että kun häntä pyydettiin mukaan SuomiLOVE-ohjelmaan, sopivaa biisiä oli aluksi vaikea valita.

Vice Kaikki uutiset Time18 joulukuu 2015 06:25:19


6 asiaa, jotka pituus voi kertoa terveydestäsi

16 kesäkuu 2015 06:14:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Oletko pitkä, lyhyt vai jotain siltä väliltä? Preventionin mukaan pituus voi kertoa yllättäviä asioita naisten terveydestä. Hieman lohtua niille naisille, jotka tuntevat olevansa liian pitkiä tai liian lyhyitä: terveyden kannalta ei ole täydellistä pituutta. Muutamat lisäsentit voivat lisätä joidenkin terveysongelmien saamisen riskiä ja samaan aikaan laskea toisten. Lyhyt hyötyy näillä tavoilla pituudestaan:

Vice Kaikki uutiset Time16 kesäkuu 2015 06:14:32