peppukuvat

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Räppäri Iggy Azalean rohkea peppukuva kerää huomiota, ihailua ja epäuskoa - aito vai ei?

24 heinäkuu 2016 05:02:38 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Australialaisen hip hop -artisti Iggy Azalean julkaisema vessaselfie on saanut ihmiset pauloihinsa. Räppäri Iggy Azalea julkaisi kuvan takamuksestaan Instagramissa. Kommentoijat ovat ihastelleet kuvaa, mutta myös epäilleet Azalean takamuksen aitoutta. Alusvaatteisiin pukeutunut Azalea otti takamuksestaan kuvan vessassa peilin avulla. Hän julkaisi kuvan Instragram-tilinsä välityksellä.

Vice Kaikki uutiset Time24 heinäkuu 2016 05:02:38


Ads

Kirsi Salon, 49, peppukuva hurmaa Instagramissa: "Ruokavalion tulosta"

17 huhtikuu 2016 09:05:37 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kirsi Salon Instagram-postaus aiheuttaa ihastusta. Tv-persoonana tunnetuksi tullut Kirsi Salo julkaisi viikonloppuna kuvan takapuolestaan Instagram-palvelussa. Hyvinvointivalmentajana nykyisin toimiva Salo, 49, kirjoitti kuvan yhteyteen, että oli pakotettu julkaisemaan kuvan, sillä oli itsekin varsin yllättynyt nähdessään peilikuvansa. - Joo tiedän, että on outoa laittaa takapuolensa Facebookiin, mutta on mulla tässä pointtikin. 50 v on lasissa seuraavaksi, mutta hämmennyin oikein, kun se oma takamus vilahti ikkunan heijastuksesta, Salo kirjoittaa.

Vice Kaikki uutiset Time17 huhtikuu 2016 09:05:37


Selluliitti ei ole kauneusvirhe - Instagram-malli ei käsittele bikinikuviaan

05 tammikuu 2016 19:50:50 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Instagram-tähdeksi noussut malli Iskra Lawrence kapinoi muotimaailman vartaloihanteita vastaan. Paljastavia bikiniotoksia ja peppukuvia – muodokas malli Iskra Lawrence ei häpeile esitellä vartaloaan Instagramissa. Syy siihen on se, ettei hän halua sinunkaan tekevän niin. Kauniin naisen kuvissa näkyy kurvien ohella myös selluliittia, selän muhkuroita ja raskausarpia. Lawrence ei halua käsitellä kuviaan, vaan rohkaista naisia tuntemaan olonsa kauniiksi omassa vartalossaan. Bikinikuvien ohella malli jakaa positiivista vartalokuvaa edistäviä viestejä. Ei ihme, että hänen Instagram-tilillään on jo yli 700 000 seuraajaa.

Vice Kaikki uutiset Time05 tammikuu 2016 19:50:50


Temptation Island Suomi -kautta kuvataan Thaimaassa - katso Sami Kurosen julkaisema peppukuva!

07 joulukuu 2015 09:33:56 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Uutta kautta Temptation Island Suomea kuvataan parhaillaan Thaimaassa. Juontaja Sami Kuronen ihailee rannalla naisten peppuja. Nyt kuvataan parhaillaan uutta Temptation Island Suomen kautta. Juontaja Sami Kuronen on julkaissut Instagram-tilillään kuvan Thaimaan rannalta, jossa mies ottaa kuvaa kymmenestä naisesta peput pystyssä. Tunnelma on taivaansinen, ja horisonttia on vaikea erottaa. Jos kuva ei näy, katso se .

Vice Kaikki uutiset Time07 joulukuu 2015 09:33:56


Jasmin Mäntylä puolustaa tissikuvia: "Huomiota kyllä saa"

17 heinäkuu 2015 08:48:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Malli ja juontaja Jasmin Mäntylä kirjoittaa blogissaan avoimesti suhtautumisestaan tissi- ja peppukuviin sekä niiden julkaisemiseen. Julkisuuden henkilöiden itsestään julkaisemat näyttävät ja paljastavat kuvat keräävät paljon huomiota mutta aiheuttavat säännöllisesti myös närkästystä. Myös kohukaunotar Jasmin Mäntylä on huomannut tilanteen, ja nyt hän puolustaa kyseisiä kuvia tuoreessa ./ – Tissikuvat ja belfiet valtaavat netin erityisesti tähän vuodenaikaan. Itsekin varsinkin ekoja aina ”välillä” harrastan, jotkut ottavat sen huomionhakuna, mutta itse en näe sitä pelkästään niin, Mäntylä kirjoittaa.

Vice Kaikki uutiset Time17 heinäkuu 2015 08:48:10


Alppitähden erikoinen tapa - taas uusi peppukuva nettiin

24 tammikuu 2015 11:30:26 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jenkkilaskija Julia Mancuso tunnetaan värikkäänä persoonana. Mancuso on räväyttänyt muun muassa laskemalla vähissä vaatteissa. Hän on myös poseerannut alasti ihomaalissa. Mancuso on myös aktiivinen somettaja. Hän on ladannut Instagram-tililleen yli tuhat kuvaa, joista hämmentävän monet keskittyvät laskijan takapuoleen. Varsinkaan viimeisimmässä otoksessa katse ei oikein muualle voi harhailla.

Vice Kaikki uutiset Time24 tammikuu 2015 11:30:26


Pilkkavideo, peppukuva, pedofiilihuhuja - näin opettajia kiusataan netissä

19 tammikuu 2015 10:30:17 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

PILKKAVIDEO, PEPPUKUVA, PEDOFIILIHUHUJAJoka kymmenes opettajista on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Vain harva tapaus etenee poliisille. Komisarion mielestä kyseessä on piilorikollisuuden muoto. Arvio on peräisin Opettajien ammattiliitto OAJ:n viime vuonna teettämästä jäsenkyselytutkimuksesta.

Vice Kaikki uutiset Time19 tammikuu 2015 10:30:17


Näin julkkikset toivottavat hyviä joulunpyhiä - katso kuvasarja

23 joulukuu 2014 18:41:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Näyttelijäpariskunta Diane Kruger ja Joshua Jackson varustautuivat tonttulakkeihin ja joulukoristeisiin jo marraskuun puolella. Ellen DeGeneresin ja Portia deRossin korttiin oli otettu inspiraatiota Kim Kardashianin kohutusta peppukuvasta. käyttäjältä .

Vice Kaikki uutiset Time23 joulukuu 2014 18:41:21


Tämän julkkisparin Instagram-kuva oli vuoden tykätyin

04 joulukuu 2014 07:53:27 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tunnettujen pariskuntien yhteiskuvat ylsivät Instagramin top 3 -listalla kärkeen. Kim Kardashian yritti räjäyttää internetin Paper-lehden peppukuvallaan, mutta kuva ei noussut vuoden tykätyimmäksi. Sen sijaan Kimin ja Kanye Westin ensimmäinen suudelma tuoreena avioparina keräsi 2,4 miljoonaa tykkäystä ja oli vuoden tykätyin Instagram-kuva, kertoo Daily Mail. Firenzessä avioituneen parin kuvaa jaettiin enemmän kuin mitään muuta Instagramin neljävuotisen historian aikana. Vuoden toiseksi tykätyin kuva oli toisen kuuluisan parin yhteiskuva. On-off-suhteestaan tunnettujen Selena Gomezin ja Justin Bieberin söpöstely keräsi lähes 1,9 miljoonaa peukutusta.

Vice Kaikki uutiset Time04 joulukuu 2014 07:53:27


Kim Kardashian paljastaa aivan kaiken - sivusta ja edestä

13 marraskuu 2014 07:34:51 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Eilen julkaistu peppukuva oli vasta alkusoittoa tulevasta. Paper Magazine julkaisi eilen valokuvaaja Jean-Paul Gauden lehden kanteen ottaman kuvan, jossa Kim Kardashian poseeraa takamus paljaana. Keimaileva kuva oli vasta esimakua. Lehti esittelee nyt samoista kuvauksista vielä rohkeampaa materiaalia, joissa Kardashian ei peittele mitään.

Vice Kaikki uutiset Time13 marraskuu 2014 07:34:51