nina rahkola

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Sokkipudotus Bachelor Suomessa - Nina lähti itkien: "Harhaanjohdettu olo"

03 toukokuu 2016 21:03:14 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Enää kolme naista jatkaa taistelua poikamies-Juhan sydämestä Bachelor Suomessa. Bachelor Suomen poikamies Juha joutui illan jaksossa vaikean paikan eteen. Hänen oli pudotettava pois yksi neljästä jäljellä olleesta kaunottaresta. Kaikki naiset ovat osoittaneet vahvaa ihastumista Juhaa kohtaan. Juhalla ja Ninalla oli varsinkin sarjan alkupuolella erityinen yhteys, jota he hehkuttivat yhteisillä treffeillään. Itsevarma Nina on vaikuttanut varsin varmalta Juhan tunteista. Viimeisimpien jaksojen aikana Juha on kuitenkin paljastanut kameralle, että ei ole enää varma siitä, mitä tuntee Ninaa kohtaan.

Vice Kaikki uutiset Time03 toukokuu 2016 21:03:14


Ads

Yhteinen perhe ja yritys: Nina ja Samuli kertovat, millaista on olla yhdessä koko ajan

07 helmikuu 2016 11:47:56 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Lahtelaisen KM Kuntokeskuksen Samuli ja Nina Koutajoelle perheyritys on todeksi muuttunut unelma. Tai Samulin unelmahan tämä alun perin oli. Nyt kun olen täällä töissä, niin työskentelemme yhdessä kohti unelmaa. Sen saavuttamiseen on vielä matkaa, mutta suunta on oikea, KM Kuntokeskuksen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä Nina Koutajoki naurahtaa. Oman kuntosalin perustaminen oli nuorena jääkiekkoa pelanneen ja kehonrakennuksessa kilpailleen Samuli Koutajoen haaveissa jo parikymmentä vuotta sitten. Lukion keskeyttäminen ja portsarin työt eivät olleet Samulin vanhempien mieleen, mutta omia polkujaan kulkenut mies halusi näyttää itselleen ja muille, että pystyy rakentamaan menestyvän yrityksen.

Vice Kaikki uutiset Time07 helmikuu 2016 11:47:56


Nina ja Timo T.A. Mikkosen talo myytiin

25 tammikuu 2016 19:36:15 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski iloitsee siitä, että kymmenen kuukauden myyntityö on tuottanut tulosta. Nina ja Timo T.A. Mikkosen Myrskylässä sijaitseva omakotitalo on vihdoin myyty. Vielä viime viikolla uutisoitiin, että Mikkosen talokaupat peruuntuivat. Tuolloin kauppa kaatui ostajaehdokkaan rahoitusongelmiin.

Vice Kaikki uutiset Time25 tammikuu 2016 19:36:15


Timo T.A. ja Nina Mikkosen talokaupat peruuntuivat jo toistamiseen

21 tammikuu 2016 12:01:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Nina Mikkonen myöntää, että Myrskylässä sijaitsevan omakotitalon kaupat peruuntuivat. Nina Mikkonen laittoi perheen omakotitalon myyntiin kolme vuotta sitten. Talon myyntiprosessi on ollut epäonnekas, sillä talokaupat ovat peruuntuneet viime hetkellä jo kahdesti.

Vice Kaikki uutiset Time21 tammikuu 2016 12:01:32


Nina Mikkonen: Hengitysharjoitukset auttavat arjessa

14 tammikuu 2016 07:01:05 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Nina Mikkonen osallistui kolme vuotta sitten Ylen Elämä pelissä -ohjelmaan. Nina Mikkonen muistelee kolmen vuoden takaista osallistumistaan Elämä pelissä -ohjelmaan hyvillä mielin. Jo tuolloin Ninan elämä oli yhtä haasteellista kuin nytkin: hän on edelleen miehensä Timo ..A. Mikkosen omaishoitaja ja kahden murrosikäisen pojan äiti. Käytännössä Nina pyörittää yksin perheen arkea.

Vice Kaikki uutiset Time14 tammikuu 2016 07:01:05


Nina Mikkonen avoimena: Rankka arki ajoi masennukseen

09 elokuu 2015 19:24:54 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Nina ja Timo T.A. Mikkosen terveydellinen ja taloudellinen ahdinko syvenee. Perheen pari vuotta myynnissä ollut koti odottaa edelleen ostajaansa. - Rakastan sinua, kulta. Rakastathan sinäkin minua? Nainen kuiskaa suikatessaan suukon miehensä suulle. – Rakastan, todella paljon, kuuluu pyörätuolissa istuvan miehen vastaus.

Vice Kaikki uutiset Time09 elokuu 2015 19:24:54


IS: Ressu Redford ja Nina Björkfelt eroavat

17 heinäkuu 2015 05:34:21 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

25 vuoden suhde päättyy, mutta ystävyys jatkuu, kertoo Ilta-Sanomat. Muusikko Ressu Redford ja entinen missi Nina Björkfelt eroavat 25 vuoden suhteen jälkeen, kertoo Ilta-Sanomat. – Meillä on ollut hyvä liitto, mutta viime aikoina olemme kasvaneet eri suuntiin. Kiinnostuksemme kohteet ovat niin erilaiset, että avioliittoa ei kannata enää jatkaa, Ressu sanoo lehdelle.

Vice Kaikki uutiset Time17 heinäkuu 2015 05:34:21


Nina Mikkonen häiriköistä: Joidenkin ääliöiden sitkeys ihmetyttää

12 heinäkuu 2015 20:01:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Nina Mikkosen mukaan perverssit saavat seksuaalista mielihyvää jo lähestyessään kohdettaan pornahtavilla viesteillään. Miestään Timo T. A. Mikkosta kotona hoitava Nina Mikkonen kirjoitti tällä viikolla blogissaan miehistä, jotka ovat lähettäneet hänelle asiattomia seksiehdotuksia. Mikkosen mukaan hänen seksuaalinen hyvinvointinsa on huolestuttanut muutamia miehiä siitä asti, kun hänen puolisonsa sairastui lähes neljä vuotta sitten. Nina Mikkonen, tiedätkö ovatko samanlaisessa elämäntilanteessa olevat saaneet vastaavanlaisia viestejä?

Vice Kaikki uutiset Time12 heinäkuu 2015 20:01:39


Törkyisiä seksitarjouksia Nina Mikkoselle

08 heinäkuu 2015 15:27:56 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Seksiviestejä Miestään Timo T. A. Mikkosta hoitava Nina Mikkonen on sydämistynyt saamistaan seksitarjouksista. Nina Mikkonen kirjoittaa tuoreessa blogissaan, että hänen seksuaalinen hyvinvointinsa on huolestuttanut muutamia miehiä siitä asti, kun hänen puolisonsa Timo T. A. Mikkonen sairastui lähes neljä vuotta sitten. ”Jotkut näistä oksettavan avuliaista aatuista lähettelevät ilmeisesti omasta mielestään vastustamattoman vietteleviä viestejä”, Nina Mikkonen toteaa. Hän kuvailee tarjouksia mauttomaksi mahtisonniöykkäröinniksi, ja kertoo hävittävänsä viestit heti.

Vice Kaikki uutiset Time08 heinäkuu 2015 15:27:56


Nina Mikkonen Avussa: Näin Timo T.A. voi nyt

25 kesäkuu 2015 10:15:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Apu-lehden haastattelema Nina Mikkonen kertoo, ettei enää hätkähdä miehensä terveydentilan muutoksia. Timo T.A. Mikkosen omaishoitaja Nina Mikkonen kertoo tuoreimmassa Apu-lehdessä miehensä voivan ”paremmin kuin pitkään aikaan”. – Hän jaksaa jutella, pysyä valppaana ja istua pitkiäkin aikoja, Mikkonen kertoo.

Vice Kaikki uutiset Time25 kesäkuu 2015 10:15:10