Nina rahkola

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Nina Mikkonen Avussa: Näin Timo T.A. voi nyt

25 kesäkuu 2015 10:15:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Apu-lehden haastattelema Nina Mikkonen kertoo, ettei enää hätkähdä miehensä terveydentilan muutoksia. Timo T.A. Mikkosen omaishoitaja Nina Mikkonen kertoo tuoreimmassa Apu-lehdessä miehensä voivan ”paremmin kuin pitkään aikaan”. – Hän jaksaa jutella, pysyä valppaana ja istua pitkiäkin aikoja, Mikkonen kertoo.

Vice Kaikki uutiset Time25 kesäkuu 2015 10:15:10


Ads

Aktivisti valittaa, koska välittää – "Aina pitäisi miettiä, mitä menetetään"

03 kesäkuu 2015 06:18:24 Yle Uutiset | Kotimaa | Tuoreimmat uutiset

Ympäristöaktivisti Kalevi Rahkola sanoo, että kaavoituksessa pitäisi aina muistaa yksi näkökohta: mitä muutoksissa menetetään? Kaavoja koskevissa muistutuksissa ja valituksissa hänen lähtökohtanaan on ympäristö.

Vice Kotimaa Time03 kesäkuu 2015 06:18:24


Georgian euroviisuedustaja Nina Sublatti on punk

23 toukokuu 2015 20:01:53 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Georgian edustaja Nina Sublatti kertoo, että hänen huulensa ovat aina oudon väriset. Maataan Georgiaa finaaliin edustamaan yltänyt Nina Sublatti, 20, sanoo olevansa myös punk-fani. Hän sanoo pitävänsä oudoista asioista ja maalaa huulensa usein tummiksi. - Pidin teidän punk -kappaleestanne, ja punk kuuluu nuoruuteeni. Haluan kansainvälisen uran ja siksi olen nyt täällä, Nina kehui Pertti Kurikan Nimipäiviä ja perusteli viisuiluaan.

Vice Kaikki uutiset Time23 toukokuu 2015 20:01:53


TIS-Nina julkaisi melkein romanttisen kihlajaiskuvan

08 toukokuu 2015 13:07:27 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Temptation Island Suomen Nina julkaisi itsestään, kihlatustaan ja tutusta kolmannesta pyörästä lähestulkoon romanttisen kihlajaiskuvan. ”She said yes! Hän vastasi myöntävästi!” Niin hehkuttaa Temptation Island Suomen Nina Vanhatalo Instagram-palvelussa julkaisemassaan valokuvassa. Siinä hän poseeraa yhdessä Jere Hännisen kanssa, joka on vain hetkeä aiemmin kosinut tyttöystäväänsä. Romanttiseen hetkeen on ikuistettu myös etualalla myhäilevä tuttu kasvo: kohurealityyn parin tavoin osallistunut Simo Pölönen. Vilkkusilmä-Simoa avioliitto ei vielä aivan lähiaikoina kutsu, sillä hän ja tyttöystävä Jasmina päätyivät eroon. Nina on merkannut Simon kuvaan mukaan hauskalla hastagilla simppakolmaspyörä. Todellisuudessa Jere hoiti kosinnan Thaimaassa kahden kesken Ninan kanssa, mutta muut Temptation Island Suomen parit käyskentelivät lähistöllä.

Vice Kaikki uutiset Time08 toukokuu 2015 13:07:27


Omapäiset tytöt skippasivat luokkaretken Ahvenanmaalle Spice Girlsin takia

04 toukokuu 2015 13:03:23 Yle Uutiset | Tuoreimmat uutiset

Kajaanilaisen Nina Mäkeläisen mieleenpainuvin luokkaretkimuisto syntyi, kun silloin 12-vuotiaat Nina ja hänen paras kaverinsa Maris matkustivat yksin Helsinkiin. Muu luokka matkusti Ahvenanmaalle, tytöt menivät Spice Girls -yhtyeen konserttiin.

Vice Kaikki uutiset Time04 toukokuu 2015 13:03:23


TIS-Nina närkästyi: Emme ole Chicon kanssa ylimpiä ystäviä

30 huhtikuu 2015 12:05:50 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Sinkku-Chicon kommentit ovat tulleet täytenä yllätyksenä Temptation Island Suomen Ninalle. Nina Vanhatalon mukaan sinkku-Chico jätti liikaa tulkinnan varaa Temptation Island Suomessa esittämissään kommenteissaan. Kulisseissa mies oli toisenlainen. – Hän esitti asiat ihmeellisessä valossa. Jos olimme jutelleet, olimme muka keskustelleet syvällisesti tähtitaivaan alla -tyyppisesti, Nina antaa esimerkin.

Vice Kaikki uutiset Time30 huhtikuu 2015 12:05:50


Temptation Islandin Nina puolustelee käytöstään: "Tein tikusta asiaa"

29 huhtikuu 2015 21:19:08 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Temptation Island Suomen Nina tunsi viimeisellä iltanuotiolla painetta nostaa päivänvaloon mitättömiäkin asioita. Ninan ja Jeren tänä iltana tv-ruudussa nähty iltanuotio Temptation Island Suomessa sai aikaan kuhinaa sosiaalisessa mediassa. Jere ei juurikaan kuumottanut Ninaa sinkku-Chicosta, vaikka monen mielestä siihen olisi ollut syytä. Nina nukkui Chicon vieressä stringeihin sonnustautuneena ja antoi tämän paijailla ja hieroa itseään. Sitä vastoin Nina halusi kunnon selonteon Jeren tekemisistä. Jääpala-leikissä Jere oli ollut huulikosketuksessa sinkkunaisten kanssa. Lisäksi hän vei treffeille Jessican, vaikka Nina koki hänet uhaksi. Jere kuitenkin varoi ottamassa fyysistä kontaktia sinkkuihin.

Vice Kaikki uutiset Time29 huhtikuu 2015 21:19:08


Jeren ja Ninan kohtalo ratkeaa Temptation Island Suomessa

28 huhtikuu 2015 08:38:46 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jeren päätöksen osannevat arvata kaikki Temptation Island Suomea seuranneet, mutta mitä tekee Nina? Sinkkunaiset ovat olleet varmoja, että Jere ja Nina jatkavat yhdessä – ainakin mikäli se on Jerestä kiinni. Sinkkumiesten puolella Chico on kuitenkin uskonut mahdollisuuksiinsa vietellä Ninan. Ohjelmaan yhdessä osallistuneiden Jeren ja Ninan kohtalo selviää tällä viikolla nähtävissä Temptation Island Suomen jaksoissa. Ennen viimeistä iltanuotiota Jere vie yli yön kestäville treffeille Hannan, ja Nina odotettavasti Chicon. Jere päätyy tekemään jotain erittäin poikkeuksellista, sillä hän viettää yönsä samassa sängyssä Hannan kanssa. Tuttuun tapaan Chico puolestaan paijaa ja hieroo Ninan uneen – eli hipsuttaa, kuten nainen itse asian ilmaisee. Esillä on myös Chicon Ninalle viimeisissä bileissä tekemä tunnustus: hän on ihastunut.

Vice Kaikki uutiset Time28 huhtikuu 2015 08:38:46


Temptation Island Suomen Nina: Chico hipsutti mukavasti

15 huhtikuu 2015 07:08:41 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

VARO JUONIPALJASTUKSIASinkku-Chico haluaa, että Nina valitsee jommankumman: joko hänet tai poikaystävä Jeren. Chickon ja Ninan välit ovat lämmenneet niin paljon, että Nina on pyytänyt miestä jo paijaamaan itsensä uneen. Chico on tarttunut intiimiin tehtävään mielellään. – Meistä on tullut tosi läheisiä. Olen nukkunut pari yötä Chicon vieressä ja yhtenä yönä pyysin häntä hipsuttamaan minut uneen. Ja hän mukavasti hipsutti, paijaamista tarkoittava Nina kertoo illan Temptation Island Suomessa.

Vice Kaikki uutiset Time15 huhtikuu 2015 07:08:41


Valmistavan suutarin käsissä nahka muuttuu moneksi

07 tammikuu 2015 08:19:49 Yle Uutiset | Ilmiöt | Tuoreimmat uutiset

Torniolainen Nina Valppu suoritti aikanaan kuvataiteilijan opinnot, mutta pian pensselit saivat väistyä rouheampien työkalujen tilalta. Nykyisin Ninan käsissä nahka taittuu toinen toistaan kauniimmiksi käyttöesineiksi.

Vice Kaikki uutiset Time07 tammikuu 2015 08:19:49