maajussille morsian 2012 lammervuo

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Maajussille morsian: Mustasukkaisuus nostaa päätään

22 huhtikuu 2015 14:30:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajusseille puolisoja etsivä hittiohjelma on edennyt kriittiselle farmiviikolle. Viime torstaina neljä maajussia valitsivat itselleen sopivimmat kolme ehdokasta. Huomisen Maajussille morsian -jaksossa nähdään, miten farmiviikko pyörähtää käyntiin. Morsian- ja sulhasehdokkaat saapuvat ensimmäistä kertaa maajussin kotitilalle ja maajussit tutustuttavat ehdokkaat tilansa töihin. Tunteita on kehittynyt puolin ja toisin Långvikissa vietetyn tutustumisjakson jälkeen. Maajussit ovat ehtineet jutella ehdokkaidensa kanssa useaan otteeseen puhelimen välityksellä. Myös mustasukkaisuutta on siksi ilmassa entistä enemmän.

Vice Kaikki uutiset Time22 huhtikuu 2015 14:30:39


Ads

Maajussille morsian: Tunteet pinnassa ryhmätreffeillä

16 huhtikuu 2015 12:22:15 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa nähdään tänään dramaattisia valintoja. Tämäniltaisessa jaksossa maajussit vievät neljä morsio- ja sulhasehdokastaan ryhmätreffeille. Vaikka ryhmätreffeillä näyttää olevan hauskaa, joutuvat maajussit illan päätteeksi vaikean ja suuren valinnan eteen. Heidän pitää päättää, ketkä kolme he kutsuvat kotitilalleen viikoksi. Erityisen vaikeaksi valinnan tekee se, että tunteet ovat jo ehtineet herätä puolin ja toisin. Ryhmätreffit käydään varsin jännittyneissä ilmapiireissä. Ihastumista on ilmassa, ja epävarmuus siitä, pääseekö jatkoon, hiertää osaa ehdokkaista paljon.

Vice Kaikki uutiset Time16 huhtikuu 2015 12:22:15


Maajussi haki ohjelmaan monta kertaa - vihdoinkin tärppäsi!

01 huhtikuu 2015 20:47:00 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maanviljelijä Mikon läheiset ilmoittivat hänet Maajussille morsiameen jo ohjelman ensimmäisenä vuotena, turhaan. Maajussille morsian ilmestyi tv-ruutuihin vuonna 2006. Samana vuonna mukaan ohjelmaan haki Janakkalasta kotoisin oleva sukutilallinen Mikko, tosin tietämättään. Amorin asialla olivat tuolloin kaverit. Tuli seuraava vuosi, ja taas Mikkoa koetettiin saada televisioon, turhaan. Yhteydenottoa ei lähipiirin toiveista huolimatta kuulunut. – Äitikin on ilmoittanut minut mukaan ainakin kertaalleen, Mikko hekottelee hyväntuulisesti.

Vice Kaikki uutiset Time01 huhtikuu 2015 20:47:00


Maajussi-juontaja Miia Nuutila valmistuu uuteen ammattiin

01 huhtikuu 2015 20:47:00 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Vaikka Miia Nuutila onkin hankkinut itselleen kaikessa hiljaisuudessa uuden ammatin, ei hän aio luopua näyttelemisestä tai juontohommista. Maajussille morsian -ohjelmaa juontava näyttelijä Miia Nuutila elää monellakin tapaa merkityksellistä vuotta. Yksi suurimmista elämänmuutoksista toteutuu vielä tämän kevään aikana, kun Miia valmistuu uuteen ammattiin. – Olen käynyt henkinen valmentaja -koulutuksen ja minusta tulee energiahoitaja. Annan jo nyt hoitoja, rakastettu juontaja kertoo Iltalehdelle.

Vice Kaikki uutiset Time01 huhtikuu 2015 20:47:00


Heitä seurataan jatkossa: Nämä neljä maajussia etsivät rakkautta

01 huhtikuu 2015 11:55:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

MTV:n Maajussille morsian -ohjelma seuraa jatkossa kahden naisen ja kahden miehen kumppanin etsintää. Ohjelma seuraa neljää maajussia: Husky-yrittäjä Heidiä (Kuusamo), maanviljelijää ja eläinkouluttaja Lauraa (Vantaa), maanviljelijää ja koneurakointiyrittäjää Mikkoa (Janakkala) sekä luomutilaa vetävää Tommia (Valkeala). Torstain jaksossa he tapaavat ensimmäisen kerran kumppaniehdokkaitaan, joiden kirjeitä he ovat jo aiemmin lukeneet.

Vice Kaikki uutiset Time01 huhtikuu 2015 11:55:32


Kimmo on maajussien kirjekuningas

26 maaliskuu 2015 20:55:46 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ei epäilystäkään: Toholammella asuva maatalousyrittäjä Kimmo, 24, on naisten mieleen. Pitkää päivää maatalousyrittäjänä tekevä Kimmo on tehnyt vaikutuksen suomalaisnaisiin. Maajussille morsian -ohjelmassa mukana oleva rempseä nuorimies ilmoitti nasevaan tapaansa jo esittelyjaksossa, että yksin eläminen on ruvennut kerta kaikkiaan tympäisemään. Tänä iltana esitetyssä jaksossa saadut rakkauskirjeet antavat ymmärtää, että sinkkupäivät taitavat olla pian historiaa. Kimmo ei ainoastaan saanut paljon kirjeitä, vaan hän sai niitä koko joukosta selvästi eniten. Myös kuusamolainen husky-yrittäjä Heidi, 24, herätti runsaasti mielenkiintoa. Kimmo on ilmoittanut kaipaavansa rinnalleen rehellistä naista.

Vice Kaikki uutiset Time26 maaliskuu 2015 20:55:46


Maajussille morsian -ohjelmassa laaja kirjo kandidaatteja

26 maaliskuu 2015 15:53:06 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Heppatyttöjä, innokas Jokeri-fani, vanginvartija, palomiehiä, kokkeja... Illan jaksossa maajussit saavat kirjeensä. Rakkautta etsivät maajussit eivät ole vielä päättäneet, keitä kutsuvat treffeille. Tänään nähtävässä kauden ensimmäisessä uudessa jaksossa he tekevät kuitenkin jo jonkinlaisia valintoja, kun rakkauskirjeet saapuvat perille. Tv-katsojat ovat saaneet lähettää niitä viime vuoden syyskuuhun asti. Viime viikolla esitettiin uusintana maajussien esittelyjakso. Tänään saadaan ensimmäinen kunnon tuntuma siitä, mitä on luvassa. Heppatyttöjen, palomiesten ja muiden lisäksi kiinnostuksensa ilmaisevat muun muassa eräoppaat, roskakuskit, myyjät, rekkakuskit – ja yksi minipossun omistaja. Valinnanvaraa riittää kaikilla muilla, paitsi yhdellä. Hevostilallinen purskahtaa itkuun, koska pettymys on niin suuri.

Vice Kaikki uutiset Time26 maaliskuu 2015 15:53:06


Vauva, ero, uutta onnea... Näin maajussien elämä on muuttunut

22 maaliskuu 2015 08:25:26 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Viime kauden maajussien elämässä on ollut suuria muutoksia. Osa on ollut ihania, osa surullisempia. Vilja Lahdenperä löysi Esan Maajussille morsian -ohjelman kuvausten loppumisen jälkeen. Esa oli kirjoittanut Viljalle, mutta ei ollut mukana ohjelmassa. Pari meni kihloihin viime kesänä ja muutti yhteen asumaan. Ensi kesänä vuorossa on häät. Sitä ennen tiedossa on ainakin yksi suuri yhteinen koitos: Viljan ja Esan vauva syntyy toukokuussa.

Vice Kaikki uutiset Time22 maaliskuu 2015 08:25:26


Maajussille morsian -kausi käynnistyy - tiedossa rakkautta ja romantiikkaa

19 maaliskuu 2015 09:42:42 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kahdeksan maajussia etsii taas elämänkumppania kameroiden edessä. Kausi käynnistyy uusintajaksolla. Maajussille morsian -sarjan kahdeksas kausi alkaa tänään jaksolla, jossa esitellään kahdeksan puolisoa etsivää maajussia ja -jussitarta. Ohjelma esitettiin ensimmäisen kerran jo 11. syyskuuta 2014. Esittelyn jälkeen lähdetään varsinaiseen kumppaneiden karsintaan. Viikon päästä toisessa jaksossa maajussit käyvät läpi saamiaan kirjeitä. Yksi saa hämmästyä ihailun määrästä ja toinen vuodattaa pettymyksen kyyneleitä.

Vice Kaikki uutiset Time19 maaliskuu 2015 09:42:42


Paljastus uusista maajusseista: "Tosi paljon rakkautta luvassa"

18 helmikuu 2015 17:51:16 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Supersuosittu Maajussille morsian -sarja alkaa maaliskuussa Mtv:llä. Kuvaukset ovat päättyneet ja viimeiset kohtaukset ovat leikkauspöydällä. Kahdeksas kausi maajusseja alkaa maaliskuussa. Uudet maajussit ovat Juhani, 30, Katja, 43, Mikko, 32, Vesa, 26, Heidi, 24, Tommi, 26, Laura, 22 ja Kimmo, 24. He ovat selvästi nuorempia kuin aiempien kausien maajussit. – Kuvaukset ja koko prosessi on sujunut hienosti, kertoo ohjelman tuottaja Suvi Salokoski Fremantlelta.

Vice Kaikki uutiset Time18 helmikuu 2015 17:51:16