maajussille morsian 2012 lammervuo

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Maajussille morsian: Paavon morsian pettyy ja puhkeaa katkeriin kyyneliin

17 lokakuu 2016 11:53:14 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa selviää tänään, ketkä pääsevät farmiviikolle. Maajussille morsian -ohjelmassa nähdään tänään, ketkä lähtevät jatkamaan tutustumista jussien tiloille. Viime kerralla alkaneet ryhmätreffit huipentuvat pudotuksiin, jotka eivät suju täysin kyynelittä. Ryhmätreffit jatkuvat. Tero kalastelee kandidaattiensa kanssa, Timo katselee naisineen Porvoon nähtävyyksiä ja Laura ottaa miehistä mittaa nuotion sytyttämisen ja jousiammunnan merkeissä. Paavo yllättää kunnolla ja tempaisee tyttönsä kesken pyöräretken lavatansseihin!

Vice Kaikki uutiset Time17 lokakuu 2016 11:53:14


Ads

Maajussille morsian: Olli pisti Lauran pasmat sekaisin - jääkö Antti rannalle ruikuttamaan?

10 lokakuu 2016 20:03:23 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa tunteet lämpenevät. Maajussille morsian -ohjelmassa päästiin tänään ryhmätreffeille. Laura ihastui ensin Anttiin, mutta Olli sekoitti ajatukset. Ryhmätreffeille valitut kumppaniehdokkaat saivat viettää koko päivän jussiensa kanssa. Tarjolla oli jussien valitsemaa aktiviteettia.

Vice Kaikki uutiset Time10 lokakuu 2016 20:03:23


Maajussille morsian: Timo pettyy - saa heti rukkaset!

10 lokakuu 2016 10:41:37 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa ei päästä edes ryhmätreffeille asti, kun yksi Timon morsianehdokkaista jo jättää leikin kesken. Maajussille morsian -ohjelma jatkuu tänään. Illan jaksossa maajussit valitsevat ryhmätreffeille pääsevät. Maajussi Timo joutuu pettymään. Viime viikolla nähdyssä jaksossa maajussit tapasivat kumppaniehdokkaitaan pikatreffeillä. Viiden minuutin kohtaamisissa ei paljon kerinnyt. Sen verran pikatreffeiltä kuitenkin piti irrota, että maajussit osaisivat tehdä valintansa ryhmädeiteille.

Vice Kaikki uutiset Time10 lokakuu 2016 10:41:37


Maajussille morsian: Miia Nuutila muistelee yhä Hansin ja Mian rakkaustarinaa

26 syyskuu 2016 21:53:54 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Miia Nuutila juontaa jo kahdeksatta kertaa Maajussille morsian -ohjelmaa. Yksi pari on vuosien varrella sykähdyttänyt häntä erityisesti. Maajussille morsian -ohjelmasta nähdään jo yhdeksäs tuotantokausi. Tällä kaudella seurattavat maajussit paljastettiin maanantaina. Miia Nuutila juontaa ohjelmaa jo kahdeksatta kertaa. Tämän kauden maajussit kertovat, miten ja missä rakkaus tuntuu. Maajussille morsian -ohjelman yhdeksäs tuotantokausi pääsi vihdoin kunnolla käyntiin, kun seurattavat jussit ja jussitar paljastettiin.

Vice Kaikki uutiset Time26 syyskuu 2016 21:53:54


He ovat Maajusille morsian -ohjelman seurattavat neljä maajussia!

26 syyskuu 2016 13:35:52 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kahdeksasta maajussista neljän, Lauran, Timon, Teron ja Paavon rakkauden etsintää seurataan kauden tulevissa jaksoissa maanantaisin klo 20.05. Maajussille morsiamen ensimmäinen kokonaan uusi jakso nähdään tänään. Ensi viikolla Laura, Timo, Tero ja Paavo tapaavat kirjeiden perusteella valitsemansa puolisoehdokkaat pikatreffeillä Haikon kartanossa. Näin nelikosta kerrotaan tänään julkaistussa tiedotteessa: Timo

Vice Kaikki uutiset Time26 syyskuu 2016 13:35:52


Älä pety: Maajussille morsian alkaa uusintajaksoilla - näin sarja etenee

12 syyskuu 2016 06:56:38 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsiamen yhdeksäs kausi käynnistyy tänään. Kaksi ensimmäistä osaa nähtiin jo talvella. Maajussille morsiamen ensimmäinen kokonaan uusi jakso nähdään 26. syyskuuta. Tänään kerrataan, ketkä miessinkut on valittu mukaan. Viikon kuluttua on naisten vuoro. Kirjoitusaika kaikille maajusseille on oikeasti jo päättynyt.

Vice Kaikki uutiset Time12 syyskuu 2016 06:56:38


MTV: Kaksi Maajussille morsian -ohjelman kandidaattia ylitse muiden

09 helmikuu 2016 06:15:59 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tero ja Paavo ihastuttivat MTV.fi:n lukijoita eniten. Maajussille morsian -ohjelman seuraavan kauden kandidaatit esiteltiin viime viikolla kahdessa osassa. Rakkautta etsii tällä kertaa neljä miestä ja neljä naista. MTV.fi-verkkosivuston lukijat äänestivät esitellyistä maajusseista suosikkinsa. Ylivoimaisesti suosituimmiksi kohosivat nuoret miehet, Tero ja Paavo. Molempia hehkutettiin jo ennen esittelyjaksoja runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Vice Kaikki uutiset Time09 helmikuu 2016 06:15:59


Maajusseille haetaan taas morsiamia - tässä ovat maajussit

26 tammikuu 2016 10:24:15 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kahdeksan maalla asuvaa maajussia esitellään helmikuussa. Esittelyjaksojen jälkeen sinkut voivat lähettää heille kirjeitä. Suosikkiohjelma Maajussille morsian -ohjelman maajussit on valittu. Neljä miestä ja naista etsii rakkautta ohjelman kautta. Esittelyjaksot nähdään MTV3-kanavalla 2. ja 4. helmikuuta ja sen jälkeen sinkut voivat lähestyä maajusseja kirjeellä. Ohjelman yhdeksäs tuotantokausi nähdään syksyllä 2016. Juontajana on tuttuun tapaan Miia Nuutila.

Vice Kaikki uutiset Time26 tammikuu 2016 10:24:15


Maajussi-Mikko: Jaana on sielunkumppanini

04 kesäkuu 2015 20:00:03 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -sarjasta kumppanin löytänyt Mikko on tyytyväinen elämäänsä. Tänään televisiossa nähtiin viimeinen jakso suositusta Maajussille morsian -ohjelmasta, jossa joukko suomalaisia maajusseja etsii elämänkumppania. Yksi rakkauden ohjelman kautta löytäneistä maajusseista on maanviljelijänä ja yrittäjänä työskentelevä Mikko, 32, joka tapasi helsinkiläisen Jaanan, 26, ohjelmassa. Nyt Mikko ja Jaana ovat pitäneet yhtä noin puoli vuotta ja suhde kukoistaa. – Ei olisi uskonut, että tässä käy näin. Asiat ovat koko ajan menneet parempaan suuntaan ja meillä menee todella hyvin kaiken kaikkiaan, Mikko kertoo Iltalehdelle.

Vice Kaikki uutiset Time04 kesäkuu 2015 20:00:03


Maajussille morsian: Rakkaudentunnustuksia ja pika-avoliitto!

28 toukokuu 2015 20:02:14 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Torstai-illan Maajussille morsian -jaksossa nähtiin kasa romanssinalkuja ja yksi pikakiitoa edennyt rakkaustarina. Illan jaksossa maajussit ja heidän sydämensä valitut pääsivät viettämään lomaa Tahkolla. Tahkolla parit pystyivät rauhassa miettimään, onko suhteilla tulevaisuuksia. Kaikki pariskunnat saapuvat Tahkolle onnenkaretta silmäkulmissaan. Useampi orastava pari hehkutti, kuinka valintojen jälkeen he ovat päässeet viettämään kahdenkeskistä aikaa. Useampi pari on viettänyt viikonloppuja yhdessä ja puhuneet tuntikaupalla puhelimessa.

Vice Kaikki uutiset Time28 toukokuu 2015 20:02:14