maajussille morsian 2012 lammervuo

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

MTV: Kaksi Maajussille morsian -ohjelman kandidaattia ylitse muiden

09 helmikuu 2016 06:15:59 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tero ja Paavo ihastuttivat MTV.fi:n lukijoita eniten. Maajussille morsian -ohjelman seuraavan kauden kandidaatit esiteltiin viime viikolla kahdessa osassa. Rakkautta etsii tällä kertaa neljä miestä ja neljä naista. MTV.fi-verkkosivuston lukijat äänestivät esitellyistä maajusseista suosikkinsa. Ylivoimaisesti suosituimmiksi kohosivat nuoret miehet, Tero ja Paavo. Molempia hehkutettiin jo ennen esittelyjaksoja runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Vice Kaikki uutiset Time09 helmikuu 2016 06:15:59


Ads

Maajusseille haetaan taas morsiamia - tässä ovat maajussit

26 tammikuu 2016 10:24:15 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Kahdeksan maalla asuvaa maajussia esitellään helmikuussa. Esittelyjaksojen jälkeen sinkut voivat lähettää heille kirjeitä. Suosikkiohjelma Maajussille morsian -ohjelman maajussit on valittu. Neljä miestä ja naista etsii rakkautta ohjelman kautta. Esittelyjaksot nähdään MTV3-kanavalla 2. ja 4. helmikuuta ja sen jälkeen sinkut voivat lähestyä maajusseja kirjeellä. Ohjelman yhdeksäs tuotantokausi nähdään syksyllä 2016. Juontajana on tuttuun tapaan Miia Nuutila.

Vice Kaikki uutiset Time26 tammikuu 2016 10:24:15


Maajussi-Mikko: Jaana on sielunkumppanini

04 kesäkuu 2015 20:00:03 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -sarjasta kumppanin löytänyt Mikko on tyytyväinen elämäänsä. Tänään televisiossa nähtiin viimeinen jakso suositusta Maajussille morsian -ohjelmasta, jossa joukko suomalaisia maajusseja etsii elämänkumppania. Yksi rakkauden ohjelman kautta löytäneistä maajusseista on maanviljelijänä ja yrittäjänä työskentelevä Mikko, 32, joka tapasi helsinkiläisen Jaanan, 26, ohjelmassa. Nyt Mikko ja Jaana ovat pitäneet yhtä noin puoli vuotta ja suhde kukoistaa. – Ei olisi uskonut, että tässä käy näin. Asiat ovat koko ajan menneet parempaan suuntaan ja meillä menee todella hyvin kaiken kaikkiaan, Mikko kertoo Iltalehdelle.

Vice Kaikki uutiset Time04 kesäkuu 2015 20:00:03


Tuore Maajussi-äiti elokuussa naimisiin

02 kesäkuu 2015 09:01:01 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Juuri äidiksi tullut Maajussi-Vilja juhlii tänä kesänä paitsi esikoisensa ristiäisiä, myös omia häitään. Maajussille morsian -tosi-tv-sarjan viime kaudelta muistettava Vilja Lahdenperä, 34, opettelee parhaillaan, millaista on olla pienen pojan äiti. Hän synnytti esikoisensa sektiolla Turussa reilut kaksi viikkoa sitten. Tulokkaan kriittiset mitat olivat 50 senttiä ja 3 370 grammaa. – Meidän kahden elämäämme rytmittävät nyt syöminen, nukkuminen ja vaipan vaihtaminen. Esalla on vastuu maatilan pyörittämisestä, Iltalehden tavoittama Vilja viittaa puolisoonsa Esa Kyynäräiseen.

Vice Kaikki uutiset Time02 kesäkuu 2015 09:01:01


Maajussille morsian: Rakkaudentunnustuksia ja pika-avoliitto!

28 toukokuu 2015 20:02:14 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Torstai-illan Maajussille morsian -jaksossa nähtiin kasa romanssinalkuja ja yksi pikakiitoa edennyt rakkaustarina. Illan jaksossa maajussit ja heidän sydämensä valitut pääsivät viettämään lomaa Tahkolla. Tahkolla parit pystyivät rauhassa miettimään, onko suhteilla tulevaisuuksia. Kaikki pariskunnat saapuvat Tahkolle onnenkaretta silmäkulmissaan. Useampi orastava pari hehkutti, kuinka valintojen jälkeen he ovat päässeet viettämään kahdenkeskistä aikaa. Useampi pari on viettänyt viikonloppuja yhdessä ja puhuneet tuntikaupalla puhelimessa.

Vice Kaikki uutiset Time28 toukokuu 2015 20:02:14


Maajussille morsian: Maajussi tapasi jo rakkaansa perheen

28 toukokuu 2015 12:28:48 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

VARO JUONIPALJASTUKSIAIllan Maajussille morsian -jaksossa nähdään suuria tunteita ja orastavia rakkaustarinoita. Torstai-illan Maajussille morsian -jaksossa nähdään orastavia romanssinalkuja ja vakavampiakin orastavia parisuhteia. Viime viikolla nähtiin, kuinka maajussit tekivät lopulliset valintansa. Mikko valitsi Jaanan, Laura valitsi Joosuan, Heidi valitsi Antin ja luomutilallinen Tommi valitsi Hannan.

Vice Kaikki uutiset Time28 toukokuu 2015 12:28:48


Maajussit valitsivat mielitiettynsä lemmenlomalle

21 toukokuu 2015 20:15:12 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tämän illan jaksossa nähtiin haikeita jäähyväisiä ja uusien rakkaustarinoiden alkuja. Torstai-illan Maajussille morsian -jaksossa nähtiin isoja päätöksiä, sillä maajussit joutuivat lopullisen valinnan eteen. Farmiviikon päätteeksi maajussit ja -jussittaret saivat valita sydämensä suosikin mukaansa lemmenlomalle Tahkolle.

Vice Kaikki uutiset Time21 toukokuu 2015 20:15:12


Morsian pakkasi laukkunsa - Maajussi Mikko: Hävettää!

14 toukokuu 2015 12:50:55 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Maajussille morsian -sarjan tämänpäiväisessä jaksossa käydään läpi suuria tunteita. Tänään nähtävässä Maajussille morsian -treffiohjelmassa maajussit käyvät kolmansilla, viimeisillä treffeillä. Se tarkoittaa, että maajussit alkavat olla lähellä tärkeitä valintojaan. Mikko menee Päivin kanssa ampumaan. Tommi ja Hanna menevät ajamaan kartingia. Laura vie Joosuan ratsastamaan. Heidi ja Joni viettävät yhteistä aikaa metsässä.

Vice Kaikki uutiset Time14 toukokuu 2015 12:50:55


Maajussille morsian -Hanna joutui vakavaan autokolariin

11 toukokuu 2015 13:20:54 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tommin morsiankandidaatti Hanna joutui viime viikolla vakavaan auto-onnettomuuteen Turussa. Jokioisista kotoisin oleva Hanna, 21, oli viime torstaina matkalla opiskelijajuhliin, kun matka tyssäsi Satakunnantiellä Turussa. Autoa kuljettanut Hanna pysähtyi toisen henkilöauton taakse, joka puolestaan oli pysähtynyt suojatien eteen antamaan tietä jalankulkijalle. Hannan auton takaa suojatietä lähestyi kolmas auto, joka – toisin kuin kaksi edellä olevaa – ei seisahtunut lainkaan. Kolmannen auton kuski täräytti suoraan Hannan perään. – Taisi olla niin, ettei poliisi löytänyt jarrutusjälkiä ollenkaan. En edes ehtinyt huomata, että mikä meihin iski, Hanna kertoo Iltalehdelle.

Vice Kaikki uutiset Time11 toukokuu 2015 13:20:54


MTV: Maajussille morsian: Sokkipäätös kesken kisan

05 toukokuu 2015 17:15:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Farmiviikot kuumentavat tunteita, ja eräs puolisoehdokas passitetaan lopulta kotimatkalle, kertoo MTV. Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot ja treffailu tekevät puolisoehdokkaille vähitellen maatilan arkea tutuksi. Ensi torstaina nähtävässä jaksossa tunteet tosin kuumenevat siinä määrin, että eräs sulhasehdokas passitetaan kotiin omituisen katoamistempun jälkeen. – Toi käyttäytyminen osoittaa, että ei arvosta ollenkaan, toinen sulho moittii kilpakumppaninsa käytöstä.

Vice Kaikki uutiset Time05 toukokuu 2015 17:15:40