maajussille morsian 2012 lammervuo

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Maajussille morsian -ohjelman uusi juontaja Vappu Pimiä: "Lapsiluku on nyt täynnä"

14 heinäkuu 2017 09:40:25 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelman juontajana tulevalla kaudella nähtävä Vappu Pimiä nauttii ohjelman tekemisestä ja viettää kiireistä lapsiperheen arkea. Lisää lapsia Pimiä ei kuitenkaan enää halua. Konkarijuontaja Vappu Pimiä on innoissaan uudesta pestistään Maajussille morsian -ohjelman juontajana. Vaikka päivät kuvauksissa ovat pitkiä ja kilometrejä kertyy auton mittariin, ei se tunnu energistä naista haittaavan. - Tätä ohjelmaa on ollut todella mukava tehdä. Olen ihan fiiliksissä, juontaja sanoo.

Vice Kaikki uutiset Time14 heinäkuu 2017 09:40:25


Ads

Maajussille morsian: Rakkauden asialla jo kymmenettä vuotta

14 heinäkuu 2017 08:22:03 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Iltalehti pääsi kurkistamaan Maajussille morsian-ohjelman kulisseihin. Aurinkoinen maatalon piha on kuin kliseinen kuva postikortista. Pihaan johtaa hopeapajujen muodostava kuja, vanha navettarakennus hallitsee pihapiiriä. Pihassa kasvaa omenapuita ja pihan reunustaa kiertää erilaiset marjapensaat. Linnut laulavat ja kärpäset surraavat ympärillä. Järvenrannassa oravat kiipeilevät puissa ja juuri tervattu vene odottaa suotajaansa. Maalaisromantiikkaa Omenapuiden alla kuvataan parhaillaan MTV -kanavalla syksyllä nähtävän Maajussille morsian -ohjelman mainosta. Ohjaaja Jenny Nyroos antaa ohjeita ohjelman juontajalle Vappu Pimiälle. Samaan aikaan pihapiirin yli lentää juotsenpariskunta, ihan kun linnut tietäisivät, että nyt ollaan rakkauden asialla.

Vice Kaikki uutiset Time14 heinäkuu 2017 08:22:03


MTV: Maajussille morsian -ehdokas: "Halusin vain päästä äkkiä kotiin"

22 marraskuu 2016 07:41:50 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Paavon morsianehdokas Iida kertaa Maajussi-muistojaan MTV:n haastattelussa. Maajusiille morsian -ohjelmassa tehtiin eilen päätöksiä. Paavo valitsi farmiviikon päätteeksi Ellin. Yksi Paavon morsianehdokkaista, Iida, oli tyytyväinen, kun ei tullut valituksi. Maajussille morsian -ohjelma huipentui eilen. Farmiviikon jälkeen maajussit ilmoittivat, keiden kanssa haluavat jatkaa tutustumista - jos ylipäätään halusivat jatkaa. Maajussi-Timo ei nimittäin valinnut kumpaakaan jäljellä olleista emäntäehdokkaistaan.

Vice Kaikki uutiset Time22 marraskuu 2016 07:41:50


Pettynyt Olli Maajussille morsian -Lauran valinnasta: "Sydämeen tuli särö"

21 marraskuu 2016 20:03:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussitar Laura valitsi lopulta Antin. Maajussille morsian -ohjelmassa tehtiin päätöksiä. Laura paini pitkään oman valintansa kanssa. Lopulta hän valitsi Antin. Maajussitar Laura oli pähkäillyt yötä myöten Jukan, Antin ja Ollin välillä. Vielä valinta-aamunakaan päätös ei ollut valmis.

Vice Kaikki uutiset Time21 marraskuu 2016 20:03:10


Maajussille morsian: Valinnan paikka - luvassa yllätyksiä ja kyyneleitä

21 marraskuu 2016 14:52:11 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tämäniltaisessa jaksossa tehdään päätöksiä. Maajussille morsian -ohjelma huipentuu tänään päätöksiin. Kenen kanssa jussit ja jussitar jatkavat matkaa? Valinnan paikka on vaikea. Tänään koetaan farmiviikon jännittävin päivä, kun maajussit ja jussitar tekevät tärkeät päätöksensä. Takana on unettomia öitä ja mielissä myllertää.

Vice Kaikki uutiset Time21 marraskuu 2016 14:52:11


Naiset eivät ymmärrä Maajussille morsian-Paavoa - "Esittäisi edes kiinnostunutta"

14 marraskuu 2016 14:56:48 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Elli, Katriina ja Iida eivät ole vakuuttuneita Paavon sosiaalisista kyvyistä. Paavo etsii morsianta Maajussille morsian-ohjelmassa. Ehdokkaat eivät ymmärrä, miksei Paavo ole heidän kanssaan. Maajussille morsian-ohjelmassa morsianta itselleen etsivä Paavo ei ole tehnyt morsianehdokkaisiin vaikutusta. Jokaista ehdokasta, Elliä, Katriinaa ja Iidaa, ärsyttää miehen vetäytyminen. Viime jaksossa morsianehdokkaat pääsivät käymään Paavon sisaren luona. Vierailu sujui muuten hyvin, mutta Paavon käytös ärsytti naisia. Katriina kertoo olevansa pettynyt.

Vice Kaikki uutiset Time14 marraskuu 2016 14:56:48


Maajussille morsian -Timo sai taas pakit: Marika rakastui ohjelmassa toiseen

02 marraskuu 2016 07:59:23 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Rakkaus-realityssä voi käydä näinkin! Maajussille morsian -ohjelmassa on edetty farmiviikoille asti. Maajussi-Timo joutui pettymään, kun Marika lähti kesken viikon pois tilalta. Marika ihastui maajussitar-Lauran kumppaniehdokkaaseen. Maanantaisessa Maajussille morsian -jaksossa koettiin draamaa, kun Timon ennakkosuosikikseen nimeämä kumppaniehdokas Marika jätti leikin kesken.

Vice Kaikki uutiset Time02 marraskuu 2016 07:59:23


Maajussille morsian: Paavon morsian pettyy ja puhkeaa katkeriin kyyneliin

17 lokakuu 2016 11:53:14 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa selviää tänään, ketkä pääsevät farmiviikolle. Maajussille morsian -ohjelmassa nähdään tänään, ketkä lähtevät jatkamaan tutustumista jussien tiloille. Viime kerralla alkaneet ryhmätreffit huipentuvat pudotuksiin, jotka eivät suju täysin kyynelittä. Ryhmätreffit jatkuvat. Tero kalastelee kandidaattiensa kanssa, Timo katselee naisineen Porvoon nähtävyyksiä ja Laura ottaa miehistä mittaa nuotion sytyttämisen ja jousiammunnan merkeissä. Paavo yllättää kunnolla ja tempaisee tyttönsä kesken pyöräretken lavatansseihin!

Vice Kaikki uutiset Time17 lokakuu 2016 11:53:14


Maajussille morsian: Timo pettyy - saa heti rukkaset!

10 lokakuu 2016 10:41:37 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa ei päästä edes ryhmätreffeille asti, kun yksi Timon morsianehdokkaista jo jättää leikin kesken. Maajussille morsian -ohjelma jatkuu tänään. Illan jaksossa maajussit valitsevat ryhmätreffeille pääsevät. Maajussi Timo joutuu pettymään. Viime viikolla nähdyssä jaksossa maajussit tapasivat kumppaniehdokkaitaan pikatreffeillä. Viiden minuutin kohtaamisissa ei paljon kerinnyt. Sen verran pikatreffeiltä kuitenkin piti irrota, että maajussit osaisivat tehdä valintansa ryhmädeiteille.

Vice Kaikki uutiset Time10 lokakuu 2016 10:41:37


Maajussille morsian: Miia Nuutila muistelee yhä Hansin ja Mian rakkaustarinaa

26 syyskuu 2016 21:53:54 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Miia Nuutila juontaa jo kahdeksatta kertaa Maajussille morsian -ohjelmaa. Yksi pari on vuosien varrella sykähdyttänyt häntä erityisesti. Maajussille morsian -ohjelmasta nähdään jo yhdeksäs tuotantokausi. Tällä kaudella seurattavat maajussit paljastettiin maanantaina. Miia Nuutila juontaa ohjelmaa jo kahdeksatta kertaa. Tämän kauden maajussit kertovat, miten ja missä rakkaus tuntuu. Maajussille morsian -ohjelman yhdeksäs tuotantokausi pääsi vihdoin kunnolla käyntiin, kun seurattavat jussit ja jussitar paljastettiin.

Vice Kaikki uutiset Time26 syyskuu 2016 21:53:54