maajussille morsian 2012 lammervuo

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Maajussi-Mikko saa oman tv-sarjan: Pisnesmies Mikko alkaa pian!

22 toukokuu 2015 09:58:27 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajusseista tuttu Mikko saa oman kesäsarjan MTV Katsomoon. MTV Katsomossa 1. kesäkuuta alkava 16-osainen nettisarja kertoo Maajussille morsian -ohjelmasta tutuksi tulleesta janakkalalaisisäntä Mikosta. Pisnesmies Mikko -sarjasta tulee uusi 10-minuuttinen osa aina maanantaisin ja perjantaisin kahdeksan viikon ajan, kerrotaan MTV:n tiedotteessa. Sarjan päähenkilö on kolmekymppinen Mikko, joka asuu tilallaan Janakkalassa. Mikon elinkeino koostuu monista eri osa-alueista, joista Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin vain murto-osa.

Vice Kaikki uutiset Time22 toukokuu 2015 09:58:27


Ads

Maajussit valitsivat mielitiettynsä lemmenlomalle

21 toukokuu 2015 20:15:12 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tämän illan jaksossa nähtiin haikeita jäähyväisiä ja uusien rakkaustarinoiden alkuja. Torstai-illan Maajussille morsian -jaksossa nähtiin isoja päätöksiä, sillä maajussit joutuivat lopullisen valinnan eteen. Farmiviikon päätteeksi maajussit ja -jussittaret saivat valita sydämensä suosikin mukaansa lemmenlomalle Tahkolle.

Vice Kaikki uutiset Time21 toukokuu 2015 20:15:12


Morsian pakkasi laukkunsa - Maajussi Mikko: Hävettää!

14 toukokuu 2015 12:50:55 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Maajussille morsian -sarjan tämänpäiväisessä jaksossa käydään läpi suuria tunteita. Tänään nähtävässä Maajussille morsian -treffiohjelmassa maajussit käyvät kolmansilla, viimeisillä treffeillä. Se tarkoittaa, että maajussit alkavat olla lähellä tärkeitä valintojaan. Mikko menee Päivin kanssa ampumaan. Tommi ja Hanna menevät ajamaan kartingia. Laura vie Joosuan ratsastamaan. Heidi ja Joni viettävät yhteistä aikaa metsässä.

Vice Kaikki uutiset Time14 toukokuu 2015 12:50:55


Maajussille morsian -Hanna joutui vakavaan autokolariin

11 toukokuu 2015 13:20:54 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tommin morsiankandidaatti Hanna joutui viime viikolla vakavaan auto-onnettomuuteen Turussa. Jokioisista kotoisin oleva Hanna, 21, oli viime torstaina matkalla opiskelijajuhliin, kun matka tyssäsi Satakunnantiellä Turussa. Autoa kuljettanut Hanna pysähtyi toisen henkilöauton taakse, joka puolestaan oli pysähtynyt suojatien eteen antamaan tietä jalankulkijalle. Hannan auton takaa suojatietä lähestyi kolmas auto, joka – toisin kuin kaksi edellä olevaa – ei seisahtunut lainkaan. Kolmannen auton kuski täräytti suoraan Hannan perään. – Taisi olla niin, ettei poliisi löytänyt jarrutusjälkiä ollenkaan. En edes ehtinyt huomata, että mikä meihin iski, Hanna kertoo Iltalehdelle.

Vice Kaikki uutiset Time11 toukokuu 2015 13:20:54


MTV: Maajussille morsian: Sokkipäätös kesken kisan

05 toukokuu 2015 17:15:40 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Farmiviikot kuumentavat tunteita, ja eräs puolisoehdokas passitetaan lopulta kotimatkalle, kertoo MTV. Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot ja treffailu tekevät puolisoehdokkaille vähitellen maatilan arkea tutuksi. Ensi torstaina nähtävässä jaksossa tunteet tosin kuumenevat siinä määrin, että eräs sulhasehdokas passitetaan kotiin omituisen katoamistempun jälkeen. – Toi käyttäytyminen osoittaa, että ei arvosta ollenkaan, toinen sulho moittii kilpakumppaninsa käytöstä.

Vice Kaikki uutiset Time05 toukokuu 2015 17:15:40


Maajussille morsian: Mustasukkaisuus nostaa päätään

22 huhtikuu 2015 14:30:39 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajusseille puolisoja etsivä hittiohjelma on edennyt kriittiselle farmiviikolle. Viime torstaina neljä maajussia valitsivat itselleen sopivimmat kolme ehdokasta. Huomisen Maajussille morsian -jaksossa nähdään, miten farmiviikko pyörähtää käyntiin. Morsian- ja sulhasehdokkaat saapuvat ensimmäistä kertaa maajussin kotitilalle ja maajussit tutustuttavat ehdokkaat tilansa töihin. Tunteita on kehittynyt puolin ja toisin Långvikissa vietetyn tutustumisjakson jälkeen. Maajussit ovat ehtineet jutella ehdokkaidensa kanssa useaan otteeseen puhelimen välityksellä. Myös mustasukkaisuutta on siksi ilmassa entistä enemmän.

Vice Kaikki uutiset Time22 huhtikuu 2015 14:30:39


Maajussille morsian: Tunteet pinnassa ryhmätreffeillä

16 huhtikuu 2015 12:22:15 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maajussille morsian -ohjelmassa nähdään tänään dramaattisia valintoja. Tämäniltaisessa jaksossa maajussit vievät neljä morsio- ja sulhasehdokastaan ryhmätreffeille. Vaikka ryhmätreffeillä näyttää olevan hauskaa, joutuvat maajussit illan päätteeksi vaikean ja suuren valinnan eteen. Heidän pitää päättää, ketkä kolme he kutsuvat kotitilalleen viikoksi. Erityisen vaikeaksi valinnan tekee se, että tunteet ovat jo ehtineet herätä puolin ja toisin. Ryhmätreffit käydään varsin jännittyneissä ilmapiireissä. Ihastumista on ilmassa, ja epävarmuus siitä, pääseekö jatkoon, hiertää osaa ehdokkaista paljon.

Vice Kaikki uutiset Time16 huhtikuu 2015 12:22:15


Maajussi haki ohjelmaan monta kertaa - vihdoinkin tärppäsi!

01 huhtikuu 2015 20:47:00 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Maanviljelijä Mikon läheiset ilmoittivat hänet Maajussille morsiameen jo ohjelman ensimmäisenä vuotena, turhaan. Maajussille morsian ilmestyi tv-ruutuihin vuonna 2006. Samana vuonna mukaan ohjelmaan haki Janakkalasta kotoisin oleva sukutilallinen Mikko, tosin tietämättään. Amorin asialla olivat tuolloin kaverit. Tuli seuraava vuosi, ja taas Mikkoa koetettiin saada televisioon, turhaan. Yhteydenottoa ei lähipiirin toiveista huolimatta kuulunut. – Äitikin on ilmoittanut minut mukaan ainakin kertaalleen, Mikko hekottelee hyväntuulisesti.

Vice Kaikki uutiset Time01 huhtikuu 2015 20:47:00


Heitä seurataan jatkossa: Nämä neljä maajussia etsivät rakkautta

01 huhtikuu 2015 11:55:32 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

MTV:n Maajussille morsian -ohjelma seuraa jatkossa kahden naisen ja kahden miehen kumppanin etsintää. Ohjelma seuraa neljää maajussia: Husky-yrittäjä Heidiä (Kuusamo), maanviljelijää ja eläinkouluttaja Lauraa (Vantaa), maanviljelijää ja koneurakointiyrittäjää Mikkoa (Janakkala) sekä luomutilaa vetävää Tommia (Valkeala). Torstain jaksossa he tapaavat ensimmäisen kerran kumppaniehdokkaitaan, joiden kirjeitä he ovat jo aiemmin lukeneet.

Vice Kaikki uutiset Time01 huhtikuu 2015 11:55:32


Kimmo on maajussien kirjekuningas

26 maaliskuu 2015 20:55:46 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Ei epäilystäkään: Toholammella asuva maatalousyrittäjä Kimmo, 24, on naisten mieleen. Pitkää päivää maatalousyrittäjänä tekevä Kimmo on tehnyt vaikutuksen suomalaisnaisiin. Maajussille morsian -ohjelmassa mukana oleva rempseä nuorimies ilmoitti nasevaan tapaansa jo esittelyjaksossa, että yksin eläminen on ruvennut kerta kaikkiaan tympäisemään. Tänä iltana esitetyssä jaksossa saadut rakkauskirjeet antavat ymmärtää, että sinkkupäivät taitavat olla pian historiaa. Kimmo ei ainoastaan saanut paljon kirjeitä, vaan hän sai niitä koko joukosta selvästi eniten. Myös kuusamolainen husky-yrittäjä Heidi, 24, herätti runsaasti mielenkiintoa. Kimmo on ilmoittanut kaipaavansa rinnalleen rehellistä naista.

Vice Kaikki uutiset Time26 maaliskuu 2015 20:55:46