johanna tukiainen nuorena

Press Report

Tuote uutislähteet päivitetään jatkuvasti

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ads

Apu: Uskoon tullut Johanna Tukiainen jätti alkoholin: "Henki meinasi lähteä useita kertoja"

04 toukokuu 2017 08:45:14 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Johanna Tukiainen on jättänyt show-tanssikuviot, nykyään hän on evankelista. Johanna Tukiainen on ollut raittiina lähes vuoden. Hän raitistui uskon avulla. Johanna kertoo, että pahimpina aikoina hän oli kuolla. Tuoreessa -lehdessä Johanna Tukiainen kertoo olleensa raittiina jo lähes vuoden ajan.

Vice Kaikki uutiset Time04 toukokuu 2017 08:45:14


Ads

Johanna Tukiainen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan äidistään - katso kuva!

13 tammikuu 2017 09:57:37 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Johanna Tukiainen vietti idyllisen perhejoulun Tukholmassa äitinsä luona. Johanna Tukiainen on tehnyt elämänmuutoksen. Hän on jättänyt päihteet ja tullut uskoon. Joulun hän vietti äitinsä luona Tukholmassa. Johanna Tukiainen on julkaissut harvinaisen yhteiskuvan äidistään.

Vice Kaikki uutiset Time13 tammikuu 2017 09:57:37


Tuomas Enbuske kolumnissaan: Johanna Tukiainen on punk, Apulanta ei

16 syyskuu 2016 14:12:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Tuukka Temonen on Suomen Donald Trump pilkatessaan toimittajaa läskiksi, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske. Musiikkitoimittaja Nalle Österman esitti Facebookissa hyvän kysymyksen. Tuukka Temonen on kasvissyöjä, joten miksi Temosen ohjaaman Apulanta-elokuvan nimellä markkinoidaan Hesburgerin lihapekonihampurilaista? Myös Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat kasvissyöjiä, joten kuolleista eläimistä tehty burgeri sopii leffaan yhtä hyvin kuin Zyklon B sopisi Schindlerin listan pääsponsoriksi. Koska Temonen ei ole punk, vaan Suomen Donald Trump, hän vastasi ilkeilyllä. Temonen pilkkasi trumpmaisesti toimittajaa läskiksi. Samoin kuin Trump on syyttänyt USA:n vaaleja vaalivilpistä, Temonen väitti aiemmin viikolla, että hänen leffansa katsojaluvut on laskettu väärin. Ja totta kai koko maailma on salaliitossa tätä taitelijaa vastaan. Jopa Temosen omat vainoharhat tuntuvat vihaavan häntä. Vähän aikaa sitten hän marisi, ettei kukaan enää osta hänen tuotteitaan. Siitä huolimatta, että niiden kantavana teemana on Tuukka Temosen rakkaus Tuukka Temonen. Temosen suhde kokoomukseen, Temosen vaimon suhde leipomiseen ja Temosen suhde Apulantaan.

Vice Kaikki uutiset Time16 syyskuu 2016 14:12:10


Ihosyöpäleikkauksesta toipuva Jasmine Tukiainen ottaa taas aurinkoa: julkaisi kuvan aurinkorasvapullosta

28 heinäkuu 2016 13:16:09 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jasmine Tukiainen suojaa Espanjassa ihonsa kertoimella 50. Jasmine Tukiainen kertoi ihosyövästään kesäkuussa. Tukiaisen syöpä on leikattu. Nyt Tukiainen ottaa taas aurinkoa. Jasmine Tukiainen, 27, kertoi kesäkuussa sairastuneensa ihosyöpään. Tukiainen kehotti tuolloin Instagram-postauksessaan kaikkia tarkistuttamaan ihonsa ennen kuin on liian myöhäistä.

Vice Kaikki uutiset Time28 heinäkuu 2016 13:16:09


Tukiaisten sisaruksilta jälleen suru-uutinen: Jasmine sairastaa ihosyöpää

17 kesäkuu 2016 14:22:43 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Jasmine Tukiainen paljasti sairastuneensa ihosyöpään. Johanna Tukiaisen pikkusisko Jasmine Tukiainen ilmoitti Instagram-postauksessaan sairastuneensa ihosyöpään. Postauksessaan Tukiainen kertoo, että sai tietää diagnoosistaan perjantaiaamuna puhelimen välityksellä. Tukiainen myös valistaa englanniksi postaamassaan kirjoituksessa ihmisiä tarkistuttamaan ihonsa ennen kuin on liian myöhäistä.

Vice Kaikki uutiset Time17 kesäkuu 2016 14:22:43


Seiskan valokuvaajalta kirja - Meikitön Johanna Tukiainen mutustelee juustovoileipää viltin alla sohvannurkassa

26 toukokuu 2016 07:25:10 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Valokuvaaja Ari Lahden Kasvot-teos julkaistaan tänään torstaina. Seiska-viihdelehdessä pitkään valokuvaajana toiminut Ari Lahti julkaisee tänään torstaina kirjan urastaan. Kasvot-nimistä valokuvakirjaa (Mistake Media Oy, 2016) kuvaillaan tiedotteessa paljastavaksi, elämänmakuiseksi, sydämelliseksi ja realistiseksi teokseksi viihteen maailmasta ja siitä laajasta tunnekirjosta, jonka alan ammattilaiset työssään kohtaavat.

Vice Kaikki uutiset Time26 toukokuu 2016 07:25:10


Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut"

02 helmikuu 2016 11:39:49 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset. Susanna Ingerttilä on helpottunut siitä, että vuoden pituinen oikeustaisto on saatu päätökseen. Hovioikeus tuomitsi tiistaina Johanna Tukiaisen Ingerttilän kunnianloukkauksesta tuhansien eurojen korvauksiin.

Vice Kaikki uutiset Time02 helmikuu 2016 11:39:49


Jasmine Tukiainen julkaisi itsestään rohkean kuvan ilman paitaa

06 tammikuu 2016 11:20:37 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Thaimaassa lomaileva Tukiainen nauttii lomailusta. Jasmine Tukiainen tunnetaan tosi-tv-ohjelmista Maatilan prinsessat ja Martina ja hengenpelastajat. Hän asuu Ruotsissa. Tällä hetkellä Johanna Tukiaisen pikkusisko lomailee Thaimaassa, josta hän on päivittänyt aktiivisesti Instagram-sivuaan.

Vice Kaikki uutiset Time06 tammikuu 2016 11:20:37


Hottikset-Juha ja entinen ystävä Johanna Tukiainen: Kuin kaksi marjaa - vertaa

30 heinäkuu 2015 15:34:46 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Helsinkiläinen Juha etsii tosirakkautta uudessa tosi-tv-ohjelmassa. Nelosen syksyn Hottikset-uutuusohjelmassa yhdeksän kuumaa sinkkua etsii itselleen "sitä oikeaa". Rakkaudenetsijöillä kriteerit ovat korkealla eikä mikään puolivillainen kelpaa. Tanskassa formaatti on menestynyt jo viiden tuotantokauden verran. Ohjelmassa on mukana monia muista tosi-tv-sarjoista tuttuja kasvoja. Uusi tuttavuus on 28-vuotias helsinkiläinen Juha. Niille, jotka ovat seuranneet läheltä kohuhahmo Johanna Tukiaisen elämää, Juha lienee tuttu, sillä kaksikko oli ennen muinoin läheisiä ystäviä.

Vice Kaikki uutiset Time30 heinäkuu 2015 15:34:46


Brittitähti yllättää: "Olen hulluna Johanna Tukiaiseen!"

25 maaliskuu 2015 18:37:03 Iltalehti.fi tuoreimmat uutiset

Feministiksi julistautuva brittilaulaja Charli XCX kertoo ihailevansa ”kohukaunotar” Johanna Tukiaista. Haastattelu on käytännössä jo päättynyt. Olemme kätelleet ja toivottaneet toisillemme hyvät päivän jatkot. Silloin Charli XCX paukauttaa ilmoille todellisen yllätyksen. – Johanna Tukiainen! Hän on niin siisti tyyppi. Olen ihan hulluna häneen.

Vice Kaikki uutiset Time25 maaliskuu 2015 18:37:03